5x jongerentips in Nijmegen - 26 december t/m 1 januari

De laatste week van het jaar is alweer aangebroken! Met deze jongerentips sluit je het jaar zo goed mogelijk af. 

1. Indie Disco

Nog niet genoeg gehad van alle feestsfeer met Kerst? Kom dan lekker het hart nog eens vullen bij Indie Disco! Indie Disco is hét feest voor eenieder die z’n dansvloervitamines wel met een alternatief smaakje prefereert. Van The Smiths tot Tame Impala, van Caribou tot Courtney Barnett, en van Radiohead tot Kendrick Lamar.

DJ Maarten W combineert de spannendste nieuwe tracks met de meest vertrouwde hits. Van de dansbaarste garagerock naar de lekkerste electro. Van de vuigste hiphop met stuiterende post-punk naar veel Indie. Goede platen, koud bier en gezelligheid!

Maandag 26 december om 23.00 in Merleyn

 

 

2. Acid a GoGo Bye Bye Brebl

Back to where it all started almost 6 years ago, for one final party in Brebl before this awesome venue closes its doors.So what to expect: the normal bullshit. Heaps of friends, good music, marvellous sound. The line-up is soon to be announced.

You can choose:

The good feeling donation ticket for €20,23 to help Brebl or just a normal ticket of €15,-

Donderdag 29 december van 23.45 tot 6.00 in Brebl

 

3. Fissatron

De volgende FISSA is in aantocht. Het FISSATRON3000 team krijgt voor de editie tussen kerst en oud & nieuw versterking van Mutual Interest (All Breaks Allowed) en all-round bass-encyclopedie Obfuscate (Immerge). Dit gaat zeker toffe b2b’s opleveren in combinatie met onze residents. De genretable lanceren we zoals altijd een paar dagen voor ons event.

Vóór 0.00 uur gratis, daarna €5,-. Alleen deurverkoop.

Line-up:

Fissatron Squad (Lucash, Koarse, Thizl & Diaspace)
Mutual Interest
Obfuscate

Donderdag 29 december om 23.00 in Merleyn.

 

 

4. Nieuwjaarsfeestjes 

The most wonderful time of the year staat voor de deur. Daarmee is ook de tijd aangebroken om plannen te maken voor Oud & Nieuw. Wij tippen de leukste feestjes om het nieuwe jaar mee in te luiden! Houd dit overzicht de komende weken in de gaten en blijf op de hoogte.

In de nacht van 31 december t/m 1 januari. 

 

5. Stippenlift

Uitgepraat met je therapeut? Hier is Stippenlift. Zelf noemt hij zijn muziek d e p r i w a v e. Zwaarmoedige teksten over huilen, leed en depressie worden omlijnd met elektronische muziek zonder opsmuk.

Stippenlift is het alter-ego van zanger en producer Hugo van de Poel. Zijn openhartige, zwaarmoedige teksten over de leegte van het bestaan, depressie en huilbuien vermengt hij met upbeat, elektronische muziek met veel synths. De bitterzoete cocktail die je dán krijgt, dat is Stippenlift.

Woensdag 28 december om 22.00 in Merleyn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...