5x jongerentips in Nijmegen - 24 t/m 30 april

Heb jij al plannen voor koningsnacht en -dag? Dit en nog veel meer andere tips voor deze week lees je hier! 

1. Oranjepop 2023

De zon gaat weer op voor Oranjepop! Op donderdag 27 april trappen we het festivalseizoen af in het Hunnerpark met de beste livemuziek en een super lekker sfeertje. Zoals je van ons gewend bent hebben we weer een fijne line-up voor je klaar staan. Met ook dit jaar zowel aansprekende (inter)nationale namen als opkomende bands, garagerock favorieten en lokale helden.

Check hier onze tips! 

Donderdag 27 april vanaf 13.30 in het Hunnerpark

 

 

2. Kingsnight met Magic Tom & Yuri

Op Koningsnacht komen Magic Tom & Yuri, het narchistische goochelduo van dit moment, naar Merleyn. Hun show is een mix van theater, punk, magic, dans en vooral heel veel comedy!Na hun eerste show te hebben gespeeld op o.a. Zwarte Cross, Paaspop en elk kraakhol en skatepark in Nederland, werd het tijd voor een nieuwe show. Deze goochelshow heet ‘Down the Lol Hole’. 

Woensdag 26 april om 22.15 in Merleyn

 

 
 

3. Sad Boys Club

Sad Boys Club is een van de meest getipte acts in de Londense-scene. Sinds eind 2021 hebben ze aandacht op BBC Radio 1 en 6 en worden getipt door DJ’s als Huw Stephens, Steve Lamacq. In 2023 zal hun debuut “Lullabies From The Lightning Tree” verschijnen op het label ModernSky waar ook The Lathums en The Blinders tekenden. Sad Boys Club laat zich beïnvloeden door Death Cab For Cutie, maar geeft er een eigen draai aan. De band is voor het eerst op tournee door Europa en doet daarbij Merleyn aan. Een uitgelezen kans om een van de “must see” bands uit de UK live te zien!

Dinsdag 25 april om 21.00 uur in Merleyn

 

 

4. Indie Disco

Na de hele dag te hebben genoten van een keur aan bandjes en vermaak bij Oranjepop in het Hunnerpark is het natuurlijk tijd voor een dikke Oranjepop afterparty: Indie Disco!

Donderdag 27 april om 23.00 in Merleyn

 

 

5. Fiesta Macumba

Op vrijdag 28 april strijkt Fiesta Macumba neer in Doornroosje en gaan ze samen met jullie de temperatuur laten stijgen tot tropische levels. Bereid je voor op een heerlijke nacht vol losse heupjes!

Vrijdag 28 april om 23.00 in Doornroosje.

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...