6x jongerentips in Nijmegen - 22 t/m 28 januari

Heb jij al plannen voor deze week? Bezoek een van feestjes of dompel je onder in woordkunst tijdens de Nijmeegse gedichtennacht. 

1. Nijmeegse Gedichtennacht

In 2024 kopt de Nijmeegse Gedichtennacht met ‘Home is where the art is’. Dit betekent een avond vol woordkunst die voelt als thuiskomen, vervreemd zijn van je thuis, weggaan of juist terugkeren.

Vrijdag 26 januari van 21.00 - 03.00 uur in het Festivalhuis

2. WTF

WTF neemt je mee op reis naar de kern van het AI mainframe. Het drum and bass feest dat sinds jaar en dag uitverkoopt, weet bezoekers altijd onder te dompelen in waanzin. Verwacht zwaargewichten als IMANU, Phibes en Paul T & Edward Oberon en opkomende talenten zoals Spectral, Tantron, Autopski en Kemon. Een dik scala aan Drum and Bass door de speakers!

Zaterdag 27 januari vanaf 23.00 uur in Doornroosje Poppodium

 

3. Planet Rose

Het nieuwe jaar is hier! Het laatste jaar voordat Planet Rose in 2025 maar liefst de 30 aantikken. In maart viert zij namelijk haar 29ste verjaardag, maar daaraan voorafgaand kicken ze het jaar in met een speciale editie die recht uit hun hart komt. 

Vrijdag 26 januari vanaf 23.00 uur in Doornroosje Poppodium

4. Upbeatles Pubquiz expats

De tweedejaars bedrijfskunde studenten (HAN Nijmegen) organiseren in samenwerking met upbeatles een te gekke pubquiz voor expats in Nijmegen! Op deze manier laten we ze kennis maken met de cultuur en zorgen we ervoor dat ze nieuwe mensen leren kennen in een nieuwe en gezellige omgeving.

Donderdag 25 januari van 20.00 - 22.30 uur in Café St. Anneke

 

5. International Stand Up Comedy H/L Archie Maddox

Donderdagavond is het comedynacht in Nijmegen waar je alleen de beste internationale headliners krijgt in het Engels- slechts één avond in de stad! Kom naar Tierney's Irish Bar in Nijmegen en verdrijf de januariblues met wat hilarische stand-upcomedy. Onze hoofdact is Archie Maddox (VK) & Support.

Donderdag 25 januari van 20.00 - 22.30 uur in Tierney's Irish Bar & Restaurant

6. The Special Social Club

Op zaterdag 27 januari is het zover: het openingsfeest van De Special Social Club in Nijmegen! Een uitgaansfeest dat toegankelijk is voor mensen met een beperking, waar iedereen zichzelf kan zijn en waarbij iedereen de grootste lol heeft met elkaar. Te gekke DJ’s draaien de allerleukste hitjes. Ontmoet nieuwe mensen, dans erop los of zit lekker aan een tafeltje en geniet van de muziek!

Zaterdag 27 januari van 20.00 - 23.59 uur in De Lindenberg
 
 

Dit vind je misschien ook leuk...