5x jongerentips in Nijmegen - 22 t/m 28 april

Deze week kleurt Nijmegen oranje! Hoe ga jij dit vieren? Lees snel verder voor onze jongerentips.

1. Oranjepop 2024

Op zaterdag 27 april trapt Nijmegen het festivalseizoen af in het Hunnerpark met de beste livemuziek en een super lekker sfeertje. Van aansprekende (inter-)nationale namen tot opkomende bands: op Oranjepop kan je de hele dag dansen.

Zaterdag 27 april 2024 om 14.15 uur in Doornroosje.

2. Subcultuur

Ze hielden ze nog even tegen de borst, maar hierbij presenteert Subcultuur jullie hun troefkaarten voor Subcultuur Kingsnight ’24. Four of a kind zijn het zeker niet, want met X-Coast, Bashkka, Bibi Seck, Tai Lokun, Nuno dos Santos b2b Maximoto, Coûteux en Teun Krosenbrink zetten ze vol in op excentrieke (inter)nationale artiesten en onversneden vermaak voor iedereen.

Vrijdag 26 april 2024 om 23.30 uur in Doornroosje

 

3. Vroeg Pieken Koningsnacht

Duik deze Koningsnacht de feestbubbel van Vroeg Pieken! Met een explosie van opblaasgekte, confetti, en jullie favoriete muziek, belooft Vroeg Pieken een avond vol verrassingen. Begin Koningsnacht lekker vroeg en dans tot 00:30. Zoals je bij ons gewend bent mag je vooraf jouw favoriete dansplaat aanvragen. Vier Koningsnacht zoals nooit tevoren!

Dagelijks vanaf 26 april 2024 t/m 27 april 2024 20.00 - 00.30 uur in Waalhalla.

 

4. Poederdoos

Poederdoos gaat kingsnight hosten in de Merleyn! Het wordt een broeierige avond waar het kleurrijke queer nachtleven wordt gevierd. Deze kingsnight of kinksnight kent een speciale dragking line-up, gecureerd door de king (HEL)ena van het draghuis ‘House of Løstbois’. Poederdoos is een speelse queer club-avond, die pendelt tussen Arnhem en Nijmegen. We behangen de Merleyn  vol met decor, en proppen de line-up vol met drag, performances en dj’s. De DJ’s van Poederdoos draaien disco, italo, house en electro. Op de line-up staan: DJ Hizzl, Yuval Avital , Mascaretti, DJ Superdoei, Helena, Lucian Squid en Samuel.

Vrijdag 26 april 2024 om 23.00 uur in Merleyn.
 

5. Folly Group

Huisgenoten Sean Harper, Louis Milburn, Tom Doherty en de zingende drummer Kai Akinde Hummel maken het vooral live helemaal waar. De postpunk van Folly Group broeit, maar mede dankzij de zingende drummer en extra percussionist grooved hun muziek ook als een malle, waardoor het geheel energiek en dansbaar wordt.  ’Strange Neighbour’ is de titel van hun single welke in zomer 2023 verscheen en het album zal binnenkort verschijnen. Live overtuigden ze al op festivals als Grauzone en Left of the Dial nu voor het eerst op eigen kracht een clubshow in Merleyn. Dikke aanrader voor liefhebbers van bands als Warmdusher, Do Nothing, Squid en Crack Cloud.

Woensdag 24 april 2024 om 22.00 uur in Merleyn.

 
 

Dit vind je misschien ook leuk...