5x jongerentips in Nijmegen - 19 t/m 25 februari

Ben jij klaar om Nijmegen op een hele nieuwe manier te ervaren? Onze insider tips voor jongeren loodsen je langs de verborgen parels en de meest leuke activiteiten die de stad te bieden heeft.

1. Je Mag Me Alles Vragen Mini-editie

Je Mag Me Alles Vragen is terug met een mini-editie in het JongerenLab. Dinsdagavond 20 februari kun je in gesprek gaan met Pleunie en Pim. Pleunie is persoonlijke coach en zet boxen in voor de persoonlijke ontwikkeling van de mensen die ze helpt. Pim heeft een hele hoop levenservaring en heeft net de opleiding tot ervaringsdeskundige afgerond. Nu gaat hij aan de slag als reclasseur bij Pro Persona.

Dinsdag 20 februari 19.00 - 21.00 uur in JongerenLab. 

 

2. Poederdoos

Na zes uitverkochte edities keert Poederdoos terug naar de Merleyn! Poederdoos is een queer club night bomvol acts, drag, hysterisch decor en performances. Het feest pendelt tussen Arnhem en Nijmegen en laat opkomend en gevierd queer talent zien. De dj’s van Poederdoos zoeken de rafelranden op van disco, italo en electro en soms wat house.

Zaterdag 24 februari om 22.00 uur in Merleyn

 

3. Young Adult Book Event 

Op zaterdag 24 februari 2023 organiseert Bibliotheek Gelderland Zuid samen met de Radboud Universiteit en Dekker v. d. Vegt Boekverkopers een Young Adult Book Event in Bibliotheek Mariënburg. Speciaal voor boekenwurmen en fans van Engelstalige Young Adult-boeken. Docenten van de Radboud Universiteit verzorgen flitscolleges, er zijn interviews met bekende YA-auteurs en vertalers, creatieve workshops, spelletjes, shops met ‘bookish’ items en nog veel meer.

Zaterdag 24 februari van 19:30 - 22:30 in Bibliotheek Mariënburg

 

4. Off the Grid

Na een lange adempauze, staat Off The Grid 23 februari in Doornroosje. En na stilte, komt de storm. Met een line-up vol spannende namen verwachten we een hete clubnacht. Twee jaar na zijn OTG debuut komt Benwal weer terug, internationale namen Maruwa en Coco Cobra komen voor ons deze kant op en onze residents Antona, Dean, Esch & Yeku kunnen deze avond natuurlijk niet ontbreken. De warming-up kan worden overgeslagen.

Vrijdag 23 februari om 23.00 uur in Doornroosje Poppodium

 

5. Froday

Welkom bij Froday – The Groove Evolution! Op 24 februari brengen we een ode aan je favoriete oude Afro-, Highlife en Amapiano tunes en mixen we ze met de sounds van vandaag. Onze DJ’s nemen je mee terug naar de tijd van de klassiekers van o.a. Wizkid, Burna Boy, Castro en Ofori Amponsah. We vervolgen de Groove Evolution verder op naar het jaar 2024 met tunes van o.a. Tems, Asake en Uncle Waffles.

Zaterdag 24 februari 2024 in Doornroosje Poppodium

 
 

Dit vind je misschien ook leuk...