5x jongerentips in Nijmegen - 18 t/m 24 december

Van verborgen parels tot culturele hoogtepunten, wij brengen de leukste jongerentips weer naar je toe. 

1. Kerstfair voor Serious Request

Met Futureproof Nijmegen organiseren we op 19 december een kerstfair in de Thiemeloods met o.a. creatieve workshops, sjoelen, cadeau-kraampjes, gluhwein, karaoke en een loterij. De volledige opbrengst gaat naar Serious Request.

Dinsdag 19 december 18.30 - 21.30 uur Thiemeloods

2. The Bug Club

De poppy en vrolijke gitaarmuziek van The Bug Club tovert bij iedereen een lach op zijn gezicht. Het trio uit Wales speelt alsof alle zwaarte en droevigheid uit de wereld verdwenen is. Hun energieke en opzwepende nummers voelen als een frisse wind.

Woensdag 20 december om 22.00 uur in Merleyn

 

3. Stippenlift - GEANNULEERD

Uitgepraat met je therapeut? Hier is Stippenlift. Zelf noemt hij zijn muziek d e p r i w a v e. Zwaarmoedige teksten over huilen, leed en depressie worden omlijnd met elektronische muziek zonder opsmuk.

Donderdag 21 december om 22.00 uur in Merleyn

4. Fiesta Macumba

All we want for christmas is YOU Nijmegen! Laten we dit jaar samen de feestdagen inluiden met Fiesta Macumba’s X-Mas Pre-Party op vrijdag 22 december. De reggaetonklokken laten je dansen in Doornroosje tot in de vroege uurtjes. Dus familia, pak snel die tickets en bereid je voor om de winterkou van je af te schudden.

Vrijdag 22 december om 23.00 uur in Doornroosje

 

5. Electro Live Urban Fusion - High Five Edition

Op zaterdag 23 december zal de fusie van akoestische en elektronische componenten zorgen voor een dynamisch Urban Station, een spektakel waarvoor Nijmegen wordt uitgenodigd om aan deel te nemen of te komen aanschouwen! Dansers met diverse stijlen zullen worden begeleid door live-muziek dat weerklank vindt bij een breder stedelijk publiek met een diverse culturele achtergrond. Kom genieten van deze transformatieve culturele synthese waarbij via semi-improvisaites en choreografieën ruimte wordt gecreëerd voor elkaars talent!

Zaterdag 23 december 21.00 - 00.00 uur in Brebl

 
 
 

Dit vind je misschien ook leuk...