5x jongerentips in Nijmegen - 15 t/m 21 januari

Er staan heel wat feestjes op de planning voor deze week! Waar ga jij heen? Lees snel verder voor de jongerentips van deze week!

1. Metro Kollektief

Metro Kollektief is terug. Na een korte winterslaap is Metro Kollektief terug in Merleyn op zaterdag 20 januari. Maak je klaar voor een avond met een flinke dosis techno, met 3 getalanteerde dj’s aan het roer. Ludoff, BAJO en S.H.A.R.P. zullen je meenemen deze avond. Het zal er ongetwijfeld weer eentje voor in de boeken worden.

Zaterdag 20 januari om 23.00 uur in Merleyn

2. WAALHALLA DUB

Er komt een grote reggae dub soundsystem sessie aan in Nijmegen! De lokale soundsystem specialist Willow Hifi gaat zijn grote 21' baszware scoops opstellen in skatepark Waalhalla. Samen met chanter/selecter Brother B hebben ze belangrijke dub artiesten uitgenodigd. 

Vrijdag 19 januari van 23.00 - 04.00 uur in Waalhalla

 

3. Forza

Op 20 januari komt Forza naar Doornroosje. Forza is dé nieuwe high energy clubnacht van Nijmegen waar trance en rave hand in hand gaan.

Zaterdag 20 januari om 23.00 uur in Doornroosje Poppodium

4. De Gemeenschap

De Gemeenschap: een groep jonge mensen schaart zich als een heuse relipopgroep rond de piano om te zingen over wat zij geloven. Sterker nog: over wat ze zeker weten. Want er gaat iets gebeuren. Er zal iemand opstaan, er komt bevrijding. De nieuwe tijd is heel dichtbij. Als een van de leden een nieuwe jongen in de community introduceert, ontstaat er wantrouwen. Waarom is Kevin zo dol op Stefan? Wat hebben zij met elkaar? Er zijn toch dingen die niet kunnen in hun gemeenschap?

Vrijdag 19 januari om 20.30 uur LUX Nijmegen

 

5. Van der Laan & Woe

Van der Laan en Woe zijn terug in Stadsschouwburg Nijmegen! De afgelopen tijd sleepten Niels en Jeroen ons door de lockdown met hun baanbrekende tv-show Even Tot Hier.

Donderdag 18 januari van 20.00 - 21.45 uur en vrijdag 19 januari van 20.00 - 21.45 uur in Stadsschouwburg Nijmegen

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...