5x jongerentips in Nijmegen - 15 t/m 21 april

Dans tot in de vroege uurtjes tijdens tijdens van de coole feestjes, bezoek een show of sluit je aan bij The Oflline Club. Dit zijn de jongerentips van deze week. 

1. The Offline Club | Digital Detox Hangout

Sluit je aan bij de Offline Club in het gezellige De Witwasserij Foodcafé door je telefoon weg te leggen en te genieten van ontspannen tijd zonder digitale afleiding, omringd door gelijkgestemde mensen.

Zondag 21 april van 09.30 - 12.00 uur in De Witwasserij Foodcafé

2. Fiesta Macumba

Familia! De San Valentin Special was helemaal uitverkocht, dus nu is het tijd om te vieren dat de zomer onderweg is! Kom naar onze geliefde locatie Doornroosje voor de ultieme FIESTA-ervaring op zaterdag 20 april! Fiesta Macumba zijn terug met de Macumba-vibes in Nijmegen om weer de hele nacht te dansen!

Zaterdag 20 april om 23.59 uur in Doornroosje Poppodium

 

3. Club Arthur

Club Arthur: dé nieuwe clubavond van Merleyn. Krijg de beste platen voorgeschoteld in de intieme sfeer van ons geliefde Merleyn. Na een geslaagde eerste Club Arthur zijn we blij dat we de volgende gast mogen aankondigen: Coco Coquelicot komt naar Nijmegen! Vergezeld door Jeronimus & DeeDee maakt deze avond compleet.

Vrijdag 19 april om 23.00 uur in Merleyn

4. BeestFeest

Het Olympus Lustrum is bijna daar, en het zou niet compleet zijn zonder het volgende BeestFeest: Greece Unleashed! Ga mee met een mythische avond op een feest dat de Olympiërs waardig is op 18 april in Doornroosje. Dus mis de wijn van Dionysos of de muziek van Apollo niet!

Donderdag 18 april om 23.00 uur in Doornroosje Poppodium
 

5. Lucky Fonz III, Moederland

Lucky Fonz III, bekend van hits als Ik heb een meisjeLinde met een E en Kwantumwetenschapper, is terug met een nieuwe show vol humor, verhalen en muziek zoals alleen Lucky dat kan.

Woensdag 17 april 20.00 - 21.30 uur in De Lindenberg

 
 

Dit vind je misschien ook leuk...