5x jongerentips in Nijmegen - 15 augustus t/m 21 augustus 2022

Deze week wordt weer tof! Waarom? Omdat de Move zomerweek begint, er feestjes op de planning staan, er een plantenmarkt is én er een nieuwe horecazaak is die je moet ontdekken. Check de jongerentips voor deze week hier!

1. Move@Nijmegen

De Move zomerweek is begonnen! Van 15 t/m 20 augustus organiseren ze een sport- en spelweek voor kinderen en jongeren in de wijken Hatert, Nijmegen-Noord en Hesevelt. Bij Move is er altijd plezier, gezelligheid en openheid! In de avond (19.00 - 21.00 uur) is er een programma voor jongeren vanaf de middelbare school met voetbal, volleybal, meidenavonden en chill-outs. Je hoeft je niet aan te melden en deelname is gratis! Veel plezier!

Van 15 augustus t/m 20 augustus 2022. Kijk op www.move-nijmegen.nl voor meer informatie.
 

2. Smaakmakers XS

Je weekend in met heerlijk eten, lokale bieren & wijnen, magische visuals, swingende muziek van Nijmeegse DJ’s en bovenal, een fijn publiek. Dat klinkt als een perfect plan, toch? Op een toffe locatie, namelijk bij BoulesBitesBar. Op 19 en 20 augustus wordt BoulesBitesBar omgetoverd tot Smaakmakersparadijs tijdens Smaakmakers XS. Ben jij erbij? 

Dagelijks vanaf 19 augustus 2022 t/m 20 augustus 2022 bij BoulesBitesBar. Koop je tickets hier (21+).
 

3. Planeet Rosé houseborrel bij De Achtertuin

Houd je echt van dansen? Dan moet je dit weten: De Achtertuin organiseert een echte Planeet Rosé houseborrel. Met goede DJ's - Camiel en DJ Pure - en heerlijk frisse rosé flessen, zit jij helemaal goed. Er is geen entree, dus je kunt lekker komen aanwaaien. 

Zondag 21 augustus 2022 van 16.00 tot 22.00 uur bij De Achtertuin
 

 

4. Plantenmarkt met make it greener bij Hubert

Voor plant fanaten tot beginnelingen is er een leuke activiteit: de plantenmarkt bij Hubert. In samenwerking met make it greener krijg je het beste advies en de mooiste planten. Ze zorgen bij Hubert voor live muziek, lekkere biertjes en heerlijk eten. Let op: de Plantenmarkt vindt helaas niet plaats aankomend weekend. De nieuwe datum wordt later bekend gemaakt.
 

5. Eet-bar Loek

Heb jij deze nieuwe horecazaak al mogen ontdekken? Bij Eet-bar Loek krijg je iets anders dan je gewend bent. De verrassende, kleine kaart met wisselende gerechten maakt dit een perfecte toegankelijke plek om met je vrienden te eten. Ook als je gewoon lekker komt borrelen zit je hier goed. De gerechten zijn vegetarisch, maar het vlees zul je zeker niet missen. Lees hier het hele verhaal van bedrijfsleider Marit van Hoeve. Nieuwsgierig geworden? Kom langs! 

Dit vind je misschien ook leuk...