5x jongerentips in Nijmegen - 14 t/m 20 augustus

De zon gaat weer stralen komende week! Heb je al plannen gemaakt om ervan te profiteren? Ontdek onze top vijf jongerenactiviteiten.

1. Wikkel X De Kaaij

Wil je een keer exposeren, of maak je handgemaakte spullen die je wilt tentoonstellen en verkopen of vind je het leuk om de bezoekers te prikkelen met improvisatie theater? Vanaf 23 Juni staat Wikkel weer op De Kaaij met een Container. “ierin willen wij creatief bezig zijn en interactie creëren met de bezoekers. Om dit te verzorgen zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om hier aan mee te helpen,” zegt de organisatie. Voel je je geroepen? Neem contact op via instagram of stuur een app naar 0627316871.

Op 18, 19 en 20 augustus van 12.00 - 20.00 uur bij De Kaaij.

 

2. Ontdek Dungeons and Dragons

Spelslot is een nationale samenwerking tussen Dungeons and Dragons-spelers en creatievelingen om deze hobby aan een groter publiek te introduceren. Dungeons and Dragons (D&D) is een fantasy role playing game waarin JIJ de held met unieke sterke en zwakke punten speelt. Samen met anderen ga je uitdagingen en gevechten aan, gemaakt en geleid door de spelleider/Dungeon Master in een (langlopend) avontuur. D&D is onder meer bekend van Stranger Things, Critical Role en Big Bang Theory.

Woensdag 16 augustus van 18:00 - 22.00 uur bij het FNV-gebouw (Steenbokstraat 84).

 

3. Decapitated + Brand of Sacrifice + Caligula's Horse

Decapitated keert weer terug naar Doornroosje! Met hun brute moderne death metal blazen ze elke voeg uit de muren en walsen ze de zaal met gemak plat. In hun kielzog maken Caligula’s Horse en Brand of Sacrifice het affiche voor deze avond compleet.

Woensdag 16 augustus om 19.00 uur bij Doornroosje.

 

4. Tentoonstelling Wiebert

Vier jonge makers uit de regio stellen hun kunstwerken tentoon in de buitenlucht op het terras van Hubert. De Wiebert tentoonstelling is letterlijk een buitenkans, voor zowel de kunstenaars als het publiek! Bij Hubert geen standaard witte tentoonstellingsruimte, maar nu een keer buiten in de regen of de zon. Onder het genot van een kopje koffie of een biertje, zijn de werken van Martinus Papilaja, Merel Zonneveld, Lucas Sloot en Yip Stals te bewonderen.

Vanaf woensdag 16 augustus tussen 16.00 en 00.00 uur bij Hubert.

 

5. Pauw Pronkt @ Hotel Pauw

Al eens bij Hotel Pauw geweest? Kom elke vrijdagavond genieten van live-dj's bij Hotel Pauw tijdens Pauw Pronkt. Laat je meeslepen in de bruisende en energieke sfeer terwijl je geniet van cocktails en streetfood. Praat gezellig bij met vrienden op de lekkerste tunes. Pauw Pronkt is dé vrijdaghotspot van Nijmegen!

Vrijdag 18 augustus van 20.00 - 01.00 uur bij Hotel Pauw.

Dit vind je misschien ook leuk...