5x jongerentips in Nijmegen - 12 t/m 18 februari

Deze week zit boordevol unieke evenementen die je niet wilt missen! Van de energieke Latijnse vibes van Fiesta Macumba's San Valentin Special tot de onmiskenbare charme van Blackbird in Doornroosje.

1. Fiesta Macumba

NIMMA!! We voelen nu al de vlinders in onze buik... Op zaterdag 17 februari viert Fiesta Macumba EL AMOR tijdens deze San Valentin Special! Breng AL je dierbaren mee OF ontmoet ze op de dansvloer. Laat je hart sneller kloppen terwijl je verliefd wordt op de heetste Latijnse deuntjes tijdens deze speciale editie!

Zaterdag 17 februari om 23.30 uur in Doornroosje Poppodium

 

 

2. Kraantje Pappie

Kraantje Pappie (Alex van der Zouwen) had een glansrijke carrière kunnen hebben als haarmodel maar liet het in plaats daarvan lukken in de muziek. Dit niet alleen tot opluchting van zijn moeder, maar ook de rest van Nederland, dat al langere tijd reikhalzend uitkeek naar de perfecte kruising tussen George Clooney en Ludacris.

Vrijdag 16 februari om 20.15 uur in Doornroosje Poppodium

 

3. Stukafest afterparty

Stukafest, het studentenkamer festival van het land is terug op vrijdag 16 februari. De afterparty vindt dit jaar plaats in Merleyn en in samenwerking met De Basis presenteert Stukafest twee live acts: Terry Joint en Politie Warnsveld en kan je losgaan op de lekkerste platen van DJ Maarten W, de koning van de Indie Disco.

Vrijdag 16 februari om 22.00 uur in Merleyn

 

 

4. SMAAK X Lebowksi -Cheesy valentijnseditie

Tijdens de editie van SMAAK X Lebowski op zondag 18 februari draait alles om de liefde.
Deel jij net als ons een grote liefde voor goede wijn? En wil je samen herinneringen ophalen en wegdromen bij de tunes van Tom en Alex. Dan is dit het mooiste cadeau voor jou en je geliefde!

Zondag 18 februari 15.00 - 17.30 uur bij Lebowski
 

5. Blackbird

De Amsterdamse/Limburgse Blackbird is niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. Met haar ijzersterke pop- en rockvocalen en gewapend met een nieuw album toert ze dit voorjaar door het hele land.

Donderdag 15 februari om 21.00 uur in Doornroosje Poppodium

 

 
 

Dit vind je misschien ook leuk...