5x jongerentips in Nijmegen -11 t/m 17 juli 2022

Yes, deze week is het dan eindelijk zover! Zaterdag gaan de Vierdaagsefeesten officieel van start. En we weten allemaal wat dat betekent: feest! Daarom geven we deze keer vooral tips voor de leukste feestjes komend weekend. Swing je mee op de Indie Disco, of ga je liever knallen bij Electrobel?

1. Indie Disco

Tijdens de Zomerfeesten opent ook Merleyn zeven dagen lang de deuren om de nacht weg te dansen, en dat kunnen je niet beter beginnen dan met een oude vertrouwde Indie Disco! Uiteraard met vaste gast Maarten W, die de hele nacht zal zwoegen om zo veel mogelijk voeten van de vloer te krijgen. Tickets voor deze avond zijn alleen aan de deur te koop.

Zaterdag 16 juli 2022 om 23.59 uur in Merleyn.

 

2. Otis x Brebl | Fuensanta ft. Louis Cole

Ook deze zomer presenteert Meneer Otis de hele maand juli jazz, funk en soul in Brebl. De zangeres, bassist en componist Fuensanta Méndez is geboren en getogen in het waterbos van Veracruz (Mexico) in een artistieke familie. Special voor deze avond vormt zij een duo met de uit Los Angeles afkomstige drummer en multi-instrumentalist Louis Cole.

Vrijdag 15 juli 2022 van 21.30 - 23.00 uur in de Brebl

 

3. We Love Freestyle

Ieder jaar is het weer een groot feest bij Doornroosje tijdens de Vierdaagsefeesten. Vaste prik op de zondag is ondertussen We Love Freestyle. Natuurlijk is het weer gelukt om een super gevarieerde line-up neer te zetten met niemand minder dan Outsiders, Rooler en Spitnoise. Zet het in je agenda voor een knallende start van jouw Vierdaagsefeesten!

Zondag 17 juli 2022 om 23.00 uur bij Doornroosje Poppodium.

 

4. Electrobel

In 2012 werd heel Nijmegen wakker geschud met een explosie van de bekende fabriek Electrabel. Tien jaar later knallen ze er met een gelijke explosie in met Electrobel, hét electro-feest in Merleyn! Met Electrobel bieden we het beste van oude én nieuwe electro een nieuw thuis in Merleyn.

Zondag 17 juli 2022 om 23.00 uur in Merleyn.
 

5. Planet Rose 

De Vierdaagse worden groots afgetrapt met het populaire Planet Rose in Doornroosje. Een stevige start met een Frans onderonsje: in de Rode Zaal zal de Franse Shlømo, resident van onder meer Posession, eigenaar van Taapion Records, en samen met Hadone het vlammende duo Viper Diva, de boel onder handen nemen. De getalenteerde Oekraïnse, maar in België wonende Dana Montana is eveneens een spannende toevoeging aan de avond. Alle zalen zijn vol geprogrammeerd, dus let’s go!

Zaterdag 16 juli 2022 om 23.59 uur in Doornroosje Poppodium.

 

Dit vind je misschien ook leuk...