5x jongerentips in Nijmegen - 1 t/m 7 mei

Hoe vier jij Bevrijdingsdag dit jaar? Er zijn genoeg leuke events dus lees vooral even verder voor al onze tips. 

1. Bevrijdingsfestival 2023

De vrijheid vier je bij Bevrijdingsfestival Nijmegen. Met Hef, Compact Disk Dummies, Benwal, sor, Oguz, Banji en meer belooft het een geweldige dag te worden. De editie van 2023 vindt plaats op vrijdag 5 mei.

Vrijdag 5 mei om 14.00 uur in het Hunnerpark

2. Sonic Whip

Sonic Whip, het meerkoppige rock-monster dat scheurende gitaren combineert met dampende baslijnen, beukende drums en andere sonische, psychedelische uitspattingen vindt weer plaats in Doornroosje op 5 & 6 mei. De eerste namen zijn aangekondigd: King Buffalo, SLIFT, Causa Sui, Lowrider, Somali Yacht Club, GNOD, Radar Men From The Moon, Ecstatic Vision, Deathchant, Dommengang, Iron Jinn en Psychlona. Er volgt nog meer.

Vrijdag en zaterdag 5 en 6 mei vanaf 16.00 in Doornroosje

 

 

3. HONEY HONEY HANGOUT

Op 5 mei is Hubert terug met de Honey Honey Hangout. Na het succes van vorig jaar wordt er dit jaar weer gezorgd voor een prachtig programma vanuit de Open Source Radio container bij ons op het terrein. Van 12:00 tot 23:00 kan je komen hangen, grinden en je lichtelijk misdragen. Daarna gaat het feest door bij Cafe de plak. Entree is pay what you want.

Vrijdag 5 mei van 12.00 - 23.00 uur in Hubert Nijmegen. 

 

4. Vlakbij

Vier de vrijheid vannacht in Merleyn met de beste house en disco op Vlakbij. Ondertussen een bekende naam in het nachtleven, het concept van B-Sharp bracht twee keer eerder Merleyn tot een kolkende zwoele massa en doet dat op de dag van de vrijheid weer. Achter de draaitafels vinden we uiteraard het dynamische duo B-Sharp zelf, maar ook Lowie FTF die vanavond op closing staat, en yung boi Thijs Moors. Een perfecte after van het Bevrijdingsfestival, dat is net om de hoek in het Hunnerpark, best vlakbij.

Vrijdag 5 mei om 23.00 uur in Merleyn

 

 

5. Openingsweekend De Achtertuin

Het Achtertuinseizoen gaat beginnen! Op 5 en 6 mei trappen ze af met een bruisend openingsweekend! Het recept blijft hetzelfde: borrelen en dansen! Naast alle gezelligheid, hoor je tijdens dit weekend alle Achtertuin sounds voorbij komen.

Vrijdag en zaterdag 5 mei en 6 mei van 16.00 - 23.00 uur bij het NYMA Terrein

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...