3x jongerentips in Nijmegen - 1 t/m 7 januari

Begin het jaar goed met deze drie jongerentips! Leer alles over Japanse mythologien, bezoek een concert of doe mee aan de muziekbingo!

1. The Boy and the Heron: Over Miyazaki en Japanse mythologie

Na tien jaar is er nu weer een nieuwe film van de wereldberoemde Japanse fimmaker Hayao Miyazaki: The Boy and the Heron. Miyazaki’s films lijken voor een Westers publiek vaak heel vreemd. Ze zitten immers vol met symboliek en verwijzingen naar Japanse cultuur en mythes die wij niet kennen. The Boy and the Heron is geen uitzondering. Toch zijn ze immens populair! Wat maakt Miyasaki’s films zo bijzonder en waarom doen ze het zo goed in het Westen? 

Woensdag 3 januari van 19.30 - 22.30 uur in de LUX

2. Muziekbingo

Bij de muziekbingo hoor je de mooiste, grootste en meest foute hits voorbijkomen. In plaats van getallen vink je de liedjes met je bingodabber af. Maar bij een foute bingo is het ook bingo, dan mag je een favoriet liedje komen meezingen. Kortom: lekker lallen met z’n allen!

Zaterdag 6 januari tussen 19.00 en 21.00 uur op het winterterras van Café Holt.

 

3. Outahead

Aan het begin van het nieuwe jaar presenteert Outahead hun nieuwe release in Merleyn. De Nijmeegse snotneuzen met volwassen muziek. Op de opkomende debuut EP, brult Outahead over de donkere kanten van het volwassen worden, terwijl ze op het podium als kinderen rond stuiteren.

Zaterdag 6 januari vanaf 22.00 uur in Merleyn.
 

Dit vind je misschien ook leuk...