5x jongerentips in Nijmegen - 27 mei t/m 2 juni

Vroege vogel of nachtbraker? Nijmegen heeft deze week weer genoeg feestjes in petto. Waar ga jij jouw dansmoves laten zien? Lees snel verder voor onze jongerentips!

1. Vroeg Pieken  

Wil jij je weekend vroeg op de vrijdagavond inluiden? Kom dan naar Vroeg Pieken! Hier hoef je niet tot middernacht te wachten om te kunnen dansen op je favoriete nummers. Vroeg Pieken start om 20.00 uur en zorgt ervoor dat je om 00.30 uur helemaal voldaan aan je weekend bent begonnen. Lekker vroeg losgaan op de door jou gekozen hitjes, want jij bepaalt welke nummers er bij Vroeg Pieken gedraaid worden. Ideaal toch?

Vrijdag 31 mei om 20.00 uur in Waalhalla.

 

2. Eclipse  

Er gaan geruchten dat er op 1 juni een nieuwe Eclipse zal plaatsvinden. Deze keer brengen ze de absolute goden van het drum-‘n-bass-spectrum binnen, waaronder Heavyweight, de bekroonde drum-‘n-bass Sota, de jump-up wizard Primate en de absoluut buitenaards-achtige b2b-set bestaande uit Latte b2b Toxinate. Allemaal ondersteund door namen die nog moeten worden onthuld. Deze editie mag je zeker niet missen!

Zaterdag 1 juni om 23.00 uur in Doornroosje.

 

3. Fiesta Macumba 

Het heetste feestje van Nederland strijkt op vrijdag 31 mei weer neer in het mooie Nijmegen. Doornroosje wordt helemaal in vuur en vlam gezet met de nieuwste en heetste latin tunes tijdens Fiesta Macumba. De Fiesta Macumba Soundsystem & friends bombarderen de dansvloer met een molotovcocktail van exotische geluiden: Reggaeton, Salsa, Bachata, Merengue, Cumbia, Trap Latino, Baile Funk… alles wordt in de blender gegooid. Tot op de dansvloer!

Vrijdag 31 mei om 23.00 uur in Doornroosje.

 

4. MOVIMIENTO

De tunes die je hier hoort komen overal en nergens vandaan, maar zullen je absoluut laten dansen! Tijdens MOVIMIENTO wordt club muziek van over de hele wereld verenigd. Verwacht bass-heavy bangers en booty-popping percussie. Van UK funky tot baile funk en van batida tot dembow!

Zaterdag 1 juni om 23.00 uur in Merleyn.

 

5. Toeknee Tee

Toeknee Tee (oftewel Tony T, als je ‘m hardop uitspreekt) is de Amerikaanse hiphopartiest die bekend staat om zijn Southern Player lyrics en explosieve live shows. Zonder geweld, b!tches en h0e$, heeft hij populariteit verworven voor zijn unieke stijl van hiphop. Met zijn live band creëert hij een mix van pop en hiphop zoals je die zelden ziet. Op deze avond in Merleyn vieren we de release van Toeknee Tee’s nieuwe EP ‘The Return’ en de stop in Oost-Nederland van zijn Eurotour.

Vrijdag 21 mei om 21.00 uur in Merleyn.

 

 

 
 

Dit vind je misschien ook leuk...