5 x jongerentips in Nijmegen - 10 t/m 16 juni

Benieuwd wat Nijmegen deze week weer voor jou in petto heeft? Lees snel verder voor onze jongerentips!

1. Fissatron3000

Breaks en bassen tot de zon op komt: Fissatron3000 is weer in aantocht! Kom apenkooien in Merleyn op 14 juni met de vaste residents én twee special guests: Kappie en DJ Teletekst. Een line-up vol ervaren bass music dj’s die een gekke samensmelting aan sounds laten horen tijdens deze all-night back-to-back sessie. Van garage tot jungle en alles daartussen, niks is te gek!

Vrijdag 14 juni om 23.00 uur in Merleyn.

 

2. EK voetbal kijken in Café van Ouds

Ben jij klaar om onze Oranje helden aan te moedigen tijdens het Europees Kampioenschap? Mis dan niet de kans om de wedstrijden van het Nederlands Elftal live te bekijken bij Café van Ouds in Nijmegen. Een geweldige kans om samen met andere Oranje fans de sfeer te proeven en de wedstrijden op groot scherm te volgen. Inclusief onbeperkte drankjes!

Zondag 16  juni om 15.00 uur in Café van Ouds.

 

3. MonkeyJam x De Basis x Brebl

De MonkeyJam is een open jamsessie met maar één regel: geen bestaande nummers. Met dit als belangrijkste uitgangspunt is de MonkeyJam uitgegroeid tot misschien wel de bekendste jamsessie van Oost-Nederland. De focus bij de MonkeyJam ligt op groove en samenspel. In Nijmegen wordt MonkeyJam georganiseerd in samenwerking met De Basis en Brebl. Van hiphop bangers met funky freestyles tot experimentele indie met eclectische climaxen, alles is deze avond mogelijk op basis van improvisatie.

Zondag 16 juni om 20.00 uur in Brebl.

 

4. Collab Bierproeverij: Mystery of Brewery 

In het gezellige proeflokaal in de kelder van de Stevenskerk staat op 15 juni een heerlijke bierproeverij van 5 bijzondere speciaalbieren op je te wachten. Stap in de wereld van het onbekende en laat je smaakpapillen op avontuur gaan met onze exclusieve samenwerking met een mystery brewery, die wacht om ontdekt te worden! Verwacht een smaakvolle activiteit met een diversiteit aan bieren, prachtige verhalen en veel bierige informatie.

Zaterdag 15 juni uur om 19.00 in de Stevenkerk.

 

5. Magic Tom & Yuri Zijn Cool

Magic Tom & Yuri brengen in deze punkgoochelshow een mix van theater, punk, absurdisme, dans en vooral heel veel comedy! Na Lowlands, Zwarte Cross, elk kraakhol en menig skatepark naar de klote te hebben gegoocheld komen ze nu naar Podium aan de Waal, met hun grootste en engste show tot nu toe.

Zondag 16 juni om 14.00 uur in het Amfitheater aan de Waalkade.

 

 

6. COCKTAIL CLUB TUESDAYS

Cocktailbar 1920 en Atelier Bar All Day organiseren de komende drie dinsdagen food & cocktail avonden. Geniet van burgers en old fashioneds, taco's en margaritas of oesters/vis met martinis. 

Dinsdag 11, 18 en 25 juni van 18.00-21.00 bij Atelier bar all day. 

 

Dit vind je misschien ook leuk...