28 augustus start kaartverkoop najaarsprogramma Stadsschouwburg en De Vereeniging

Kunst en cultuur als zuurstof voor een bruisende stad. Vanaf september kan het weer. De artiesten en gezelschappen zijn er klaar voor, onze mooie zalen zijn op orde gebracht. Onze programmeurs stelden een prachtig programma samen waar de vonken vanaf spatten. Zaterdag 28 augustus (10.00 uur) start de kaartverkoop voor ons najaarsprogramma, online en aan de dagkassa.

Enkele highlights uit dit bijgeboekte programma:  Die Zauberflöte & die Schauspieldirektorin met het Orkest van de 18e Eeuw, Fadua El Akchaoui met Wrak, NDT1, ‘Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht’ en Racoon. Bekijk het najaarsprogramma op: sedv.nl/programmanajaar2021

Reeds in verkoop 2022 en doorgeschoven programmering

Vanaf 28 augustus gaan nieuw bijgeboekte programma’s voor september t/m december 2021 in de verkoop. Voor een aantal voorstellingen in 2022 is de verkoop reeds gestart. Daarnaast zijn er ook doorgeschoven programma’s: voorstellingen en concerten die vanwege corona moesten worden verplaatst. Het complete programma is te vinden op: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Veilig bezoek en soepel retourbeleid

Onze gasten en artiesten ontvangen we graag op een veilige manier. Onze corona-maatregelen vind je op onze website en voor elke voorstelling/concert waarvoor je tickets hebt, ontvang je vooraf van ons een servicemail.
Wij informeren je helder en actueel over eventuele wijzigingen. Als je toch wilt annuleren: kaarten annuleren of restitutie is altijd een optie.
 

Dit vind je misschien ook leuk