Pepijn Gunneweg

Sirene Sale in februari

Elke eerste maandag van de maand – vanaf het moment dat de sirenes gaan om 12.00 uur – kun je voor een voorstelling een toegangskaart met korting kopen. LUX, de Lindenberg en Stadsschouwburg & De Vereeniging kiezen maandelijks een voorstelling voor jou. 

Van maandag 3 februari 12.00 uur tot dinsdag 4 februari 12.00 uur kun je voor deze voorstellingen voor een gereduceerd tarief kaarten kopen: bij de Lindenberg betaal je € 10,00 voor een kaartje en bij LUX en de Schouwburg & De Vereeniging krijg je 50% korting op de entreeprijs. De kaarten voor de Sirene Sale-voorstellingen zijn te koop via de website en aan de kassa van het desbetreffende theater. Het aantal actiekaarten is beperkt, dus wees er snel bij!

Pepijn Gunneweg – The Great Wonder (12+)
Di 11 februari | 20.00 uur | Stadsschouwburg Nijmegen

Pepijn Gunneweg, voormalig Ashton Brother, keert terug in het theater met zijn eerste soloshow. The Great Wonder is een 4 dimensionale show die zich voor, boven en tussen het publiek afspeelt. In deze magische wereld gaat Pepijn samen met zijn Troupe muzikale Freaks verder waar hij ooit is gestopt. Acts en trucs die al jaren zijn hoofd op hol brachten, maar nooit eerder het toneel hebben bereikt. Kortweg omdat ze te ruw, te bizar of gewoon te gevaarlijk waren om voor het voetlicht te brengen.

Fuad Hassen - Remmende Voorsprong
Do 13 februari | 20.30 uur | Lindenberg

Fuad Hassen pakt met zijn innemende persoonlijkheid, gulle lach en laid-back comedystijl iedere zaal probleemloos in. Hij is een man van kleine zaken, die hij vervolgens op onnavolgbare wijze opblaast en uitspeelt. Maar wat als er een klein dingetje net anders was verlopen? Was de wereld dan anders? Met kinderlijke verwondering kan Fuad zijn typische hersenspinsels daar uren op loslaten.

Lucas De Man & Het Zuidelijk Toneel - De Man in Azië
Wo 19 februari | 20.30 uur | LUX

Wat weten en begrijpen wij nou eigenlijk van Azië? Met manga-animaties en filmmateriaal van onwaarschijnlijke ontmoetingen met kunstenaars, wetenschappers, sociaal activisten, studenten of professors vertelt Lucas De Man het verhaal van een taboedoorbrekende generatie. Je ontmoet een opkomende generatie millennials in Tokyo, Seoul, Singapore, Shenzhen, Hong Kong en Taipei en ontdekt hoe zij, net als wij, een verschil willen maken in een complexe, snel veranderende en soms zelfs angstaanjagende wereld (denk aan overbevolking, klimaatverandering, eenzaamheid, stress en kunstmatige intelligentie).

 

Headerfoto: Corne van der Stelt