Bij Dré

Nieuw in Nijmegen Bij Dré BIJ DRÉ·DONDERDAG 27 SEPTEMBER 2018   Wie? Na jaren in een cadeauwinkel gewerkt te hebben in loondienstis het tijd voor een nieuwe stap Een eigen winkelEen droom die na jaren werkelijkheid wordt.Als kind al...

Nieuw in Nijmegen;

Bij Dré

BIJ DRÉ·DONDERDAG 27 SEPTEMBER 2018

Wie?

Na jaren in een cadeauwinkel gewerkt te hebben in loondienst,is het tijd voor een nieuwe stap: Een eigen winkel!Een droom die na jaren werkelijkheid wordt.Als kind al droomde ik van een eigen winkel die in mijn fantasietoen al mijn eigen naam droeg. Aangezien veel mensen mijn naam afkorten (André), vind ik het een leuke naam voor mijn eigen zaak, Bij Dré!

Wat?

Alles wat ik leuk vind! Van kinderspeelgoed, servies,lampen tot kleine meubelen, gadgets en originele cadeauartikelen en ga zo maar door!

Waar?

In Nijmegen, gevestigd in één van de mooiste straten,de Houtstraat. Een straat vol met bijzondere winkels,leuke horecagelegenheden en de toegangsweg naar de oudste winkelstraat van Nederland, de Stikke Hezelstraat.

Hier vind je ons

Lees over ons

Dré Steenbergen - Bij Dré

Na bijna dertien jaar dacht ik, dit is wat ik wil, en ik ben op zoek gegaan naar een eigen plek. Dus binnen 3 à 4 maanden had ik een pand, een concept en was alles eigenlijk al rond. We zijn op bezoek Bij Dré.
Meer lezen