Café Daen

Gemoedelijk bruin eetcafé met (gratis) feestzaal. Gelegen in het hartje van het oude stadscentrum, in de oude Nijmeegse Laeckenhal. Iedere dag geopend. In de zomer 7 dagen in de week lunchen en dineren vanaf 12.00 uur.

Cafe Daen is al meer dan 25 jaar een begrip in Nijmegen. Wij staan bekend om onze speciaalbierkaart en onze Daenplanken, verschillende heerlijke gerechtjes op een Plank! Keuze uit vlees, vis en vegetarisch. Bier/spijscombinaties zijn helemaal van deze tijd dus laat je verrassen. Je kunt bij ons ook heerlijk lunchen en dineren op ons gezellige terras. Tevens beschikt Cafe Daen over twee gezellige feestruimtes die af te huren zijn voor allerlei gelegenheden.....”De Daenzaal” en “De Daengewelven” Dit alles is gehuisvest in “De Oude Laeckenhal”.....een prachtig monumentaal pand uit 1600....

Verwarmd terras met verwarmde kussens aanwezig!

Contact

Adres:
Café Daen
Grote Markt 23
6511 KA NIJMEGEN
Plan je route
Afstand:

Openingstijden

  • Dagelijks om 12.00 uur
  • In de winter op maandag gesloten, op dinsdag tot en met donderdag vanaf 16:00 uur geopend, op vrijdag vanaf 14:00 uur, zaterdag vanaf 12:00 uur geopend en op zondag vanaf 14:00 uur geopend.

Prijzen

  • Toelichting prijs: Gemiddelde prijs hoofdgerecht: €11,00 - €20,00

Kenmerken

Neem alvast een kijkje

Hier vind je ons