Wees welkom in de Hertogstraat!

De Hertogstraat, voor elk wat wils! Ga je voor de chique Franse keuken of toch voor ambachtelijke hamburgers? Wil je kwaliteitsvlees mee naar huis nemen of borrelen met een wijntje? Je vindt het en nog veel meer, allemaal bij ons.

Doe het rustig aan als je door onze straat loopt en ervaar de hertogelijke gastvrijheid en veelzijdigheid, de hoogwaardige kwaliteit van eten, drinken, 'dingen' en diensten. Kom binnen, ga lekker zitten, loop en kijk rond, laat je bedienen, vraag om advies… en vooral wees welkom!

De Ondernemers

Iets eten, iets drinken, een leuke zaak binnenlopen - gewoon zomaar.. Misschien zoek je een bijzondere wijn of juist een fiets? Bedenk het maar... To spend a night, To bring home, To buy & To relax hiervoor kun je terecht bij de Hertogstraat. Wat houdt dit allemaal in? Bijvoorbeeld die unieke kapperszaak waar ze je eindelijk eens een nieuwe look geven? Een specialist waar je de heerlijkste hapjes en drankjes haalt? De motorzaak waar ze helemaal snappen waarom jij echt toe bent aan die mooie tweewieler? Of een relaxte plek om een avond te genieten. Je vindt dit en nog veel meer in De Hertog!

Alvast een voorproefje? Bekijk hieronder wat De Hertogstraat allemaal in huis heeft. 

Kom slapen in de Hertogstraat

Schuif aan bij een leuk restaurant

De Hertog in een nieuw jasje

De Hertogstraat is volop in beweging. Om het verblijf nog aangenamer te maken zijn er verschillende veranderingen doorgevoerd.

De straat is van 50 km/u naar 30 km/u gegaan. Ook is er nu nog meer plek om te genieten van een borrel en iets lekkers te eten, de straat is versmald en daardoor zijn de terrassen groter geworden. De gezellige sfeer van de prachtige ondernemingen is steeds meer naar buiten toe gehaald. 

De diversiteit van de straat zorgt voor kleur. Prachtige streetart, geïnspireerd op de rijke geschiedenis, geeft deze kleur en siert de muren op verschillende plekken in de Hertogstraat. Heb jij de streetart al gespot?

Bekijk de make-over hieronder. Of klik hier voor de volledige video. 

 

Kom shoppen

Relaxen in de Hertogstraat

Het gezicht achter de zaak - Maak kennis met de ondernemers in de Hertogstraat