Leenders

Thuis op kantoor.

Wij zijn de kantoorvakhandel in de omgeving van Nijmegen. Wij kiezen voor service en kwaliteit. Bij ons klopt alles, de grote dingen maar ook de kleine dingen.

Kwaliteit & Service

Goede kwaliteit, daar heeft uiteindelijk iedereen het meeste aan. Als de boom nog in het papier te zien is, gaat dat ten koste van het kopieerapparaat. Wij weten waar we over praten en staan altijd met een gedegen advies.

Service is bij ons het sleutelwoord! Daarvoor hebben wij bijvoorbeeld een eigen technische dienst en zijn we niet afhankelijk van importeurs. Maar voor, tijdens en na het (aankoop)traject ondersteunen we met de beste service mogelijk. Onze dienstverlening is op maat gemaakt.

All-In Service. 
Wij bieden ook een all-in service abonnement. Onze service is dan van hetzelfde hoge niveau, maar zonder extra kosten voor, jou, als klant. Toner, voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen zijn bij het abonnement inbegrepen. Met een abonnement op de service van Leenders Kantoormachines kopieer je jaar, na jaar, na jaar… probleemloos.

Historie - Een echt Nijmeegs bedrijf

Leenders Kantoorartikelen heeft een lange historie. Het begon met Lammy Leenders die op 14 april 1932 thuis op de Vondelstraat begon. Kantoor en magazijn waren toen nog telefonisch te bereiken via nummer 5.

Al snel volgde de verhuizing naar de Korte Burchtstraat 3. In 1939 verhuisde de zaak naar Kelfkensbos. Het pand en de inventaris werden tijdens het bombardement van 1944 volledig vernietigd en Leenders kon weer van voor af aan beginnen.

Via omzwervingen langs de Molenstraat en de Van Welderenstraat kwam het bedrijf in 1952 terecht op de Hertogstraat. Daar is het vandaag de dag nog gevestigd.
 

Openingstijden

Maandag: 9.00 - 17.30

Dinsdag: 8.30 - 17.30

Woensdag: 8.30 - 17.30

Donderdag: 8.30 - 20.00

Vrijdag: 8.30 - 17.00

Zaterdag: gesloten

 

Contact

Leenders

Hertogstraat 52

Tel: 024-3222866

Website