De Heerenkamer

De Heerenkamer Kappers is sinds 1999 gevestigd in een van de oudste straten van het centrum van Nijmegen. Een winkelgebied waar nog echte speciaalzaken te vinden zijn. De inrichting van de salon is strak maar zeer sfeervol en functioneel. In...

De Heerenkamer Kappers is sinds 1999 gevestigd in een van de oudste straten van het centrum van Nijmegen. Een winkelgebied waar nog echte speciaalzaken te vinden zijn.

De inrichting van de salon is strak, maar zeer sfeervol en functioneel. In combinatie met uiterst vakbekwaam personeel en een aanbod van exclusieve topproducten, maakt dat van De Heerenkamer Kappers een zaak waar mannen graag vertoeven. Onder het genot van een drankje kun je door de nieuwste mannenbladen bladeren en blijf je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van mode, auto’s en design.

Maar het belangrijkste blijft natuurlijk de hairstyling. En daarvoor ben je bij ons in goede handen. Onze mensen hebben allen ruime ervaring en zijn gespecialiseerd in het herenvak. Het team is altijd op de hoogte van de nieuwste trends doordat regelmatig seminars worden gevolgd.

Hier vind je ons