Fotoverslag: Iconic Festival 2024

Het is tijd om het festivalseizoen in te luiden! Het Valkhofpark werd afgelopen weekend getransformeerd tot een bruisend feestterrein tijdens Iconic Festival. Met legendarische artiesten zoals The Blues Brothers, Queen, Bruce Springsteen en Tina Turner was het een waar genot voor muziekliefhebbers. Laat je meeslepen door deze onvergetelijke optredens met behulp van dit fotoverslag!

Bonusdag vol muzikale hoogtepunten

Vanwege enorme belangstelling en een razendsnelle uitverkoop van de reguliere festivaldag, had het organisatieteam van Iconic Festival besloten om een extra dag aan het festivalprogramma van 2024 toe te voegen. Op vrijdag 10 mei kon het grote muzikale spektakel alvast beginnen met de Beatles, gevolgd door The Blues Brothers en Queen.

Bruisende festivaldagen

Het festival was helemaal uitverkocht en trok een groot aantal bezoekers naar het Valkhofpark. Mensen genoten van de iconische muziek, lekker eten en drinken, en van de zon die het hele weekend scheen. Het was een weekend vol lachende gezichten!

Eerbetoon aan Muzieklegendes

Iconic Festival, dat jaarlijks een ode brengt aan muzieklegendes met adembenemende tribute acts, heeft zich sinds zijn oprichting ontwikkeld tot een onmisbaar evenement voor muziekliefhebbers van alle leeftijden. Met een unieke mix van muziekgenres en een sterke focus op beleving, bood Iconic Festival de bezoekers een onvergetelijke festivalervaring.

©Toon de Vos

Iconic Festival 2024

Met uitverkochte dagen, stralend weer en een overweldigende line-up aan tribute acts was Iconic Festival een doorslaand succes. Met een diversiteit aan muziekgenres en een sterke nadruk op beleving, was het een feest waar nog lang over nagepraat zal worden. Iconic Festival heeft zich wederom bewezen als een niet te missen hoogtepunt op de festivalagenda.

Meer weten over het Iconic Festival? Bekijk dan hun website.

Benieuwd welke festivals er nog meer op de planning staan dit jaar? Bekijk dan de festivalwijzer!

 

Fotografie: Frank van Raaij en Toon de Vos

Dit vind je misschien ook leuk...