Fotoverslag: Boom goes the dynamite

Op zondag 30 juli vond 'Boom goes the dynamite' bij Podium aan de Waal plaats, een energieke danstheatervoorstelling over aandacht kapen. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk ons fotoverslag!

De voorstelling 'Boom goes the dynamite' van MAN || CO gaat over aandacht kapen, omdat zij merken dat dat steeds gebeurt. Hoe vaak per dag gaat je aandacht naar notificaties, je socials, reclames of gesponsorde berichten? Of raken we verdwaald in whatsappjes, grappige memes (zit je in een neerwaartse spiraal, hier een paard in een sandaal) terwijl je alleen maar wilde weten hoe laat het was. Voordat je het weet ben je weer afgeleid en ben je even je doel uit het oog verloren. Maar wat is een wereld zonder afleiding? En hoe kan je afleiding naar je eigen hand zetten? Rechtstreeks op je doel af is toch ook maar saai?

 

Het fluitsignaal over het veld, de twee ijzersterke teams schieten in hun starthouding, klaar om te scoren. De rode lijn, daar gaat het om. FOCUS! Want om te winnen moet je willen winnen.

De bloedstollende danswedstrijd verandert meer en meer in een strijd tussen focus en afleiding. De onverwachte aanvallen, reclameslogans en tactische manoeuvres vliegen je om de oren. Om te winnen, moet je willen... Of had ik dat al gezegd? Sorry, even afgeleid. 

Meer informatie over Podium aan de Waal vind je hier
Meer informatie over MAN || CO vind je hier

 

Fotografie: Edwin Smits

Dit vind je misschien ook leuk...