Pleinvrees

Pleinvrees komt weer naar Nijmegen!

Na 1.000 verzoekjes en liefdesverklaringen durft Pleinvrees de Amsterdam bubbel weer even te verlaten; Pleinvrees gaat on tour in 2020! En terecht, het is immers wel weer tijd dat Pleinvrees haar trouwe bezoekers opzoekt in hun lokale habitat, helemaal na een Festival dat dit jaar geannuleerd moest worden (#neverforget) omdat Moeder Natuur besloot een storm op Amsterdam af te sturen! De tour reist op 29 februari 2020 door Nijmegen.

Met de tour hopen ze weer wat karmapunten te scoren bij Moeder Natuur en als de hoge heren en dames in Europa geen klinkende klimaatdeal kunnen sluiten dan draagt Pleinvrees wel gewoon een steentje bij. Het is immers beter als ze naar een paar steden reizen dan dat alle bezoekers telkens naar Amsterdam komen, nietwaar? Win-win!

Never change a winning team

In 2020 is het alweer 2 jaar geleden dat Pleinvrees écht On Tour is geweest en een heerlijk avondje had in Utrecht (Tivoli), Groningen (De Oosterpoort), Nijmegen (Doornroosje) en Amsterdam (Paradiso)! Dat is toen zo goed bevallen dat ze hebben besloten om never een winning team te changen! Ze gaan in februari en maart dus weer hetzelfde rondje maken met een enorme waslijst aan lokale en internationale DJ’s die gaan zorgen voor de typische Pleinvrees sound en spannende nieuwe invloeden!

Line-up:

Oftewel: het belooft weer een memorabele tour te worden, zoveel is zeker!

Dit vind je misschien ook leuk