November: 5 tips van Bindkracht10 voor jongeren

Iedere maand geeft een jongerenwerker van Bindkracht10 gave tips voor activiteiten in Nijmegen. De jongerenwerkers van Bindkracht10 zijn er voor alle jongeren in Nijmegen. Zij zijn actief in de verschillende wijken van Nijmegen, maar organiseren ook stedelijke activiteiten. Ze ondersteunen jou bij al je talenten, vragen en ideeën. 

Benieuwd naar de tips van november? Lees hieronder de tips met leuke activiteiten en/of plekken waar je naartoe kunt voor vragen. Laat je verrassen!

1. Spellenavond Nijmegen-Centrum

Ben jij een spelletjesfanaat, wil je graag nieuwe mensen ontmoeten of wil je graag nieuwe spellen leren? Elke eerste dinsdag van de maand is er een spellenavond in het JongerenLab. Dit wordt georganiseerd door The Guild Nijmegen, LevelUpned en het JongerenLab. Ben jij tussen de 16 en 27 jaar, dan kun je meedoen van 18.00 tot 20.30 uur. De sfeer is altijd relaxed, gezellig én open. Voel je vrij om binnen te lopen, maar je mag ook altijd Tobias bellen als je vragen hebt of wilt laten weten dat je komt!

Wanneer: elke eerste dinsdag van de maand
Tijd: 18:00 tot 20:30 uur
Waar: JongerenLab (Van Berchenstraat 3b)
Meer info: Tobias van Keulen (06 30509286)

2. Meidenclub

Knutselen, make-uppen, slijm maken, taarten bakken, buiten spellen, films kijken, sushi maken en ga zo maar door. In elke wijk van Nijmegen worden er leuke activiteiten georganiseerd voor de meiden uit de wijk. Lijkt het jou leuk om een keer te kijken? Wil jij graag andere meiden uit je wijk leren kennen? Of misschien ben je op zoek naar een vrijwilligerswerkplek? Dan past de meidenclub misschien goed bij jou!

De leeftijd per meidenclub is verschillend per wijk (wel altijd 10+) en de dag waarop de meidenclub plaatsvindt is ook in elke wijk anders. Lijkt jou het leuk om naar de meidenclub te gaan? Kijk dan hier voor meer informatie en neem contact op!

3. Scholencompetitie zaalvoetbal

De scholencompetitie zaalvoetbal voor VO-scholen is gestart! Dit is de zaalvoetbal competitie voor alle VO-scholen uit Nijmegen en loopt het hele jaar door. De scholencompetitie is al wel begonnen, maar heb jij hele grote interesse om nog mee te doen? Neem dan contact op met de jongerenwerker op jouw school. Jullie kunnen dan samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Aanmoedigen mag én kan altijd!

Meer info: www.bindkrachtcup.nl of neem contact op met Mike Adema (06-14270352)

4. Het Labdiner

Elke tweede donderdag van de maand organiseren jongeren tussen de 16 en 27 jaar een Labdiner. Wat houdt het in? Gezellig en laagdrempelig met elkaar koken en kletsen. Je mag binnenlopen, maar je mag ook altijd eerst even contact opnemen met Tobias van Keulen (06 30509286) voor meer informatie of om te kijken of het bij je past. De eerste avond is op donderdag 10 november.

Wanneer: elke tweede donderdag van de maand
Locatie: Van Berchenstraat 3b
Meer informatie: Tobias van Keulen (06 30509286)

5. Bindkrachtcup Kersttoernooi

Je kunt er maar vroeg genoeg bij zijn... in de kerstvakantie wordt Sporthal de Boog omgetoverd tot een ware arena. Diverse voetbalverenigingen in verschillende leeftijdscategorieën gaan de strijd aan om de Bindkrachtcup. Er is ook een mogelijkheid om met je wijk mee te doen aan de kersteditie van de Bindkrachtcup. Hiervoor kun je je inschrijven bij de jongerenwerker uit jouw wijk.

Meer informatie: www.bindkrachtcup.nl

Bindkracht10 zet zich al meer dan 50 jaar in voor mensen. Niet alleen voor jongeren, maar voor alle inwoners in Nijmegen organiseren zij diverse activiteiten. In elke stadsdeel in Nijmegen kun je ze vinden. Wil je weten of ze iets voor jou kunnen betekenen? Kijk op bindkracht10.nl.

 

Dit vind je misschien ook leuk...