Netwerkdag voor Theater & Dans in regio 025

Op donderdag 12 januari 2023 organiseren de Lindenberg, Schakel025, Cultuur Academy, Cultuur Oost en Meneer Otis in Nijmegen de eerste editie van de Netwerkdag Theater & Dans 025. Deze dag heeft als doel om makers, programmeurs en cultuurprofessionals in de sector met elkaar in contact te brengen via een interactief programma van pitches en workshops.

Doelgroep

De deelnemersdoelgroep bestaat uit (muziek)theater- en dansmakers die weten wat ze willen maken en hun (artistiek en/of zakelijk) netwerk willen verbreden binnen de regio; festival, podium-, cultuurprogrammeurs die oog hebben voor talent(ontwikkeling) en een podium willen bieden aan regionale makers; mogelijkmakers en andere cultuurprofessionals met een beginnend of gevestigd netwerk binnen cultuurregio 025.

Inhoudelijk programma

Het programma bestaat uit een workshopprogramma dat is samengesteld door Cultuur Academy en Schakel025. Elke workshop gaat, samen met een moderator, gastsprekers en publieksdeelnemers, dieper in op een actueel thema en/of vraagstuk. Naast de workshops zijn er pitchrondes, waartijdens deelnemers een plan, vraag, idee, of voorstelling voorleggen aan de aanwezigen van de netwerkdag. De Netwerkdag wordt plenair afgesloten door cabaretier Thjum Arts, die de dag op droogkomische wijze samenvat met een unieke act, speciaal geënt op de Netwerkdag. Daarnaast is er ’s avonds in de theaterzaal van de Lindenberg een double bill van dans met Daniel Barkan & Ibrah Silas Jackson.

Praktische informatie

Netwerkdag Theater & Dans 025 vindt plaats van 09.00 tot 17.30 uur. Tickets zijn € 25,-, combitickets met de double dance bill zijn € 30,-. Tickets voor de double dance bill zijn ook los verkrijgbaar voor € 10 en ook voor regulier publiek toegankelijk (aanvang: 20.00 uur). Tickets zijn verkrijgbaar via www.ntd025.nl of direct via deze ticketlink.

Dit vind je misschien ook leuk...