Fotoverslag: LUX Open Air, dit weekend nog te bezoeken

Tijdens LUX Open Air heeft LUX het terras in een openluchtfilmtheater veranderd. Dit jaar staat LUX Open Air in het teken van muziek! Afgelopen dagen waren de films La La LandAmazing Grace en Rocketman te zien. Wil je ook gaan? Dat kan! Vandaag en zaterdag (28 en 29 augustus) draaien ze elke dag nog één film. Wees op tijd, bestel een drankje, zet de koptelefoon op en geniet van een mooie film!

Vrijdag 28 augustus - Beats

Brian Welsh combineert een Superbad-achtige komedie met een denderende soundtrack en een flinke dosis politiek commentaar om deze roadmovie op zijn emotionele climax te laten afstevenen: een intense nacht raven. Beats is een universeel verhaal over vriendschap, verzet en de kracht van samen sterk staan.

Zaterdag 29 augustus - Bohemian Rhapsody

‘The only thing more extraordinary than their music, is their story’. Dat is het uitgangspunt van Bohemian Rhapsody; een ode aan Queen en zanger Freddie Mercury.

Ga vrijdag of zaterdag naar LUX Open Air

De filmvertoningen beginnen om 21.00 uur en zijn gratis toegankelijk. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de 1,5-meter maatregel, er is plek voor maximaal 100 gasten. Het is in tegenstelling tot vorig jaar niet toegestaan om naar het plein te komen met eigen zitjes.

Ga voor meer informatie naar lux-nijmegen.nl/openair.

Fotografie: Henk Beenen

Dit vind je misschien ook leuk