Februari: 5 tips van Bindkracht10 voor jongeren

Iedere maand geeft een jongerenwerker van Bindkracht10 gave tips voor activiteiten in Nijmegen. De jongerenwerkers van Bindkracht10 zijn er voor alle jongeren in Nijmegen. Zij zijn actief in de verschillende wijken van Nijmegen, maar organiseren ook stedelijke activiteiten. Ze ondersteunen jou bij al je talenten, vragen en ideeën. 

Benieuwd naar de tips van februari? Lees hieronder de tips met leuke activiteiten en/of plekken waar je naartoe kunt voor vragen. Laat je verrassen!

1. Jointly Women Zaalvoetbal

Lekker met de meiden! Jointly Women organiseert zaalvoetbal voor meiden in Nijmegen. Ben jij tussen de 12-16 jaar, voetbalfanaat en op zoek naar een gezellige meidenvoetbalgroep, dan zit je hier op de juiste plek.

Waar: o.a. Leuvensbroek (maandag 17.00-18.00u) en Gildekamp (19.00-20.00u)
Meer info: Instagram @jointlywomen

2. Sport activiteiten Nijmegen-Noord

In Nijmegen-Noord wordt elke week een sportactiviteit georganiseerd zoals zaalvoetbal, basketbal of iets anders. Ben jij 12 jaar of ouder, wil jij meedoen of heb je ideeën voor een leuke activiteit? Neem dan contact op voor meer informatie. Leuk als je langskomt!

Wanneer: Elke vrijdagavond
Tijd: 19.00 tot 20.00 uur
Waar: Sportzaal De Ster in Lent
Meer info: Marianne van Essen (06- 83639381)

3. Meidenclub

Knutselen, make-uppen, taarten bakken, lasergamen, buiten spellen, films kijken, sushi maken, en ga zo maar door. In elke wijk van Nijmegen worden er leuke activiteiten georganiseerd voor de meiden uit de wijk. Lijkt het jou leuk om een keer te kijken? Wil jij graag andere meiden uit je wijk leren kennen? Of misschien ben je op zoek naar een vrijwilligerswerkplek? Dan past de meidenclub misschien goed bij jou!

De leeftijd per meidenclub is verschillend per wijk (wel altijd 10+) en de dag waarop de meidenclub plaatsvind is ook overal anders.

Meer info: Kijk op de website welke meidenwerker in jouw wijk actief is en neem contact op.

4. Voetbal + basketbal Meijhorst

Elke woensdag is er onder leiding van Mohamed Ired zaalvoetbal (12+) en basketbal (15+) voor jongeren in Sporthal Meijhorst.Wil je een keer meedoen? Neem dan contact met ze op. Vanaf april komt er ook een breakdance groep in de Meijhorst. Houdt deze website en posts in de gaten voor meer informatie hierover.

Wanneer: Elke woensdag
Tijd: 16.30 tot 18.00 uur
Waar: Sporthal Meijhorst
Meer info: Mohamed Ired (06-44957344).

 

5. Je shit op orde!

De eerste zondagavond van de maand is er een Ladies Eve voor meiden van 16 tot 23 jaar. Daarnaast is er elke zondag van 18.00-21.00 uur een andere activiteit, hierbij kun je denken aan samenkomen, hapjes, gezelligheid, spelletjes en meer.

Meer info: Amina Rahouti (06-20952444)

Bindkracht10 zet zich al meer dan 50 jaar in voor mensen. Niet alleen voor jongeren, maar voor alle inwoners in Nijmegen organiseren zij diverse activiteiten. In elke stadsdeel in Nijmegen kun je ze vinden. Wil je weten of ze iets voor jou kunnen betekenen? Kijk op bindkracht10.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...