Drie Nijmeegse bands in het Café van Doornroosje

Op zondag 22 december staat er iets bijzonders te gebeuren. Voor het allereerst organiseert Doornroosje een officieel concert in haar Café. Aan drie Nijmeegse bands de eer om de muzikale doop te geven: Palermo, Mt. Echo en The Naked Sweat Drips gaan er gegarandeerd een stevige en psychedelische avond van maken. 

Naast de vuurdoop van het Café door de drie bands, is dit speciale concert het eerste optreden van Palermo (voormalige Taxidermist) en het afsluitende concert van The Naked Sweat Drips' Pain In Healing-tour.

The Naked Sweat Drips

The Naked Sweat Drips sluit met dit optreden een bijzondere periode af rondom het album Pain In Healing. Na het overlijden van bandmaat Kristian Strik in 2018, ging de psychedelische rockband in 2019 verder als vijftal. Na een wervelende releaseshow in Merleyn, een albumtournee en optredens op de Popronde 2019, sluit The Naked Sweat Drips het jaar intiem af in het Café van Doornroosje.

Mt. Echo

Voor de instrumentale postrockers van Mt. Echo is het Doornroosje Café geen onbekende plek. In 2018 nam de band daar haar debuutalbum Cirrus op. Een mix van uitgesponnen soundscapes, afgewisseld met harde, hoekige riffs. Deze zomer stond Mt. Echo nog op het Valkhof Festival. 22 december nemen ze je mee in hun kleurrijke wereld van rust en geweld.

Palermo

Palermo bestaat uit voormalig leden van de Nijmeegse rockband Taxidermist. Twee jaar lang gingen ze ondergronds om te schaven aan nieuw materiaal. Palermo is rauw en melancholisch en laat deze avond met trots voor het eerst hun nieuwe werk horen aan publiek.

De deuren van het Café in Doornroosje openen om 19:30u, de aanvangstijd is 20:00u. Tickets zijn voor €11 verkrijgbaar via www.doornroosje.nl/event/naked-sweat-drips.

 

Headerfoto: Marcel Krijgsman.

Dit vind je misschien ook leuk