December: 5 tips van Bindkracht10 voor jongeren

Iedere maand geeft een jongerenwerker van Bindkracht10 gave tips voor activiteiten in Nijmegen. De jongerenwerkers van Bindkracht10 zijn er voor alle jongeren in Nijmegen. Zij zijn actief in de verschillende wijken van Nijmegen, maar organiseren ook stedelijke activiteiten. Ze ondersteunen jou bij al je talenten, vragen en ideeën. 

Benieuwd naar de tips van december? Lees hieronder de tips met leuke activiteiten en/of plekken waar je naartoe kunt voor vragen. Laat je verrassen!

1. Bindkrachtcup (10+)

De jaarlijks terugkerende Bindkrachtcup zit er weer aan te komen! Dit keer wordt de Sporthal de Boog omgetoverd tot een ware arena. Diverse voetbalverenigingen in verschillende leeftijdscategorieën gaan de strijd aan om de Bindkrachtcup. Er is ook een mogelijkheid om met je wijk mee te doen aan de kersteditie van de Bindkrachtcup. Hiervoor kun je je inschrijven bij de jongerenwerker uit jouw wijk.

Kijk voor meer informatie op www.bindkrachtcup.nl.

2. DJ Workshop (14+)

Muziek, wie luistert er niet naar? Houd jij wel van goeie beats, plaatsjes draaien en muziek mixen? In de kerstvakantie wordt er in elke wijk van Nijmegen een professionele DJ-workshop aangeboden en jij kunt hieraan mee doen en je skills verbeteren. Voor alle jongeren die ouder zijn dan 14 jaar. Het is onder leiding van Beatwise en de jongerenwerker uit jouw wijk. Wil je hier meer over weten, mee organiseren of meedoen? Neem contact op met de jongerenwerker uit je wijk.

3. Bioscoop met wijkgenoten (14+)

Alle jongerenwerkers gaan in de kerstvakantie met een groepje jongeren naar de film. Welke film? Dat bepalen de jongeren zelf. Lijkt het jou leuk om met wijkgenoten een film te bezoeken? Of wil jij meebeslissen in de keuze van de film? Neem dan contact op met de jongerenwerker uit jouw wijk. De jongerenwerker zal je dan ook de informatie geven over de tijd, datum en welke film het uiteindelijk wordt.

4. Zaalvoetbal

Ben je een voetballiefhebber? Elke dinsdag is er van 16.30 tot 17.30 uur een zaalvoetbalactiviteit. Deze activiteit is onder leiding van Adil, die zelf ook geregeld een balletje trapt. Het is voor jongeren tussen de 10-12 jaar en aanmelden hoeft niet.

Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Adil (06-19136298).

5. Workshop graffiti (14+)

Op woensdag 28 december en donderdag 5 januari in de middag is er vanuit het jongerenwerk van Bindkracht10 een workshop graffiti en streetart georganiseerd. Tijdens de graffiti workshop leer je alles over het graffiti spuiten, onder begeleiding van een professional. Wil jij meedoen? Meld je dan aan bij de jongerenwerker uit je wijk. Zij geven je de exacte informatie (tijd, plaats, etc.).

Bindkracht10 zet zich al meer dan 50 jaar in voor mensen. Niet alleen voor jongeren, maar voor alle inwoners in Nijmegen organiseren zij diverse activiteiten. In elke stadsdeel in Nijmegen kun je ze vinden. Wil je weten of ze iets voor jou kunnen betekenen? Kijk op bindkracht10.nl.

 

Dit vind je misschien ook leuk...