Leuke feestjes tijdens Koningsnacht

Let op: alle evenementen en bijeenkomsten zijn tot 1 september afgelast. Dit betekent helaas dat Koningsnacht 2020 niet doorgaat.

 

De lente zit er weer aan te komen en iedereen begint al plannen te maken om naar buiten te gaan. Grote en kleine feestjes komen voorbij, maar de leukste is toch wel Koningsdag! En hoe kun je die nu beter inluiden dan met Koningsnacht? Wij tippen de leukste feestjes om de verjaardag van Koning Willem mee te vieren! Houd dit overzicht de komende weken in de gaten en blijf op de hoogte.

Rewind Kingsnight in Waalhalla

Ook dit jaar viert Rewind natuurlijk Willems verjaardag en dat gaan ze groots aanpakken! In het Waalhalla, drankje in je hand alles rood, wit, blauw of gewoon lekker oranje! En natuurlijk de lekkerste classics en meer confetti dan ooit! Vier het met ze mee, want dit verjaardagsfeestje wil je écht niet missen!

Subcultuur Kingsnight

Tijdens Koningsnacht zetten ze in op de ultieme clubervaring: een stevige line-up met statuur, een imposant decor en gezelligheid van zaal tot zaal. De line-up bestaat onder andere uit Joy Orbison, Peach, Emilio Bestevez B2B Thomas Elmore, Denis Horvat, Nathan Homan en T.B.A.. 

Disco Sound Machine in LUX Nijmegen

Let´s go disco met Willem en Máxima! Een avond en nacht gevuld met de beste disco en lekkerste disco-house: Koningsnacht 2020 vier je in LUX, centrum Nijmegen!

Indie Disco in de Merlyn

Hét feest voor eenieder die z’n dansvloervitamines wel met een alternatief smaakje prefereert. De nieuwste hippe platen worden afgewisseld met het beste dat de muziekgeschiedenis te bieden heeft: van The Smiths tot Tame Impala, van Caribou tot Courtney Barnett en van Radiohead tot Run The Jewels. DJ Maarten W combineert de spannendste nieuwe tracks met de meest vertrouwde hits. 

Terug naar Toen in Café van Buren

In de nacht voor de verjaardag van onze koning Willem duik je met z’n allen Café Van Buren in om zijn verjaardag eens goed te vieren! Terug Naar Toen zorgt zoals altijd voor de aller heetste 90’s & 00’s hits. Wat jij moet doen? Zorgen dat je een allerzaligst oranje outfitje scoort en die sicke dansmoves onder de knie hebt, want er is een grote kans dat jij je prins(es) op de erwt tegenkomt. 

Knopje Komt Thuis Koningsnacht editie in de Brebl

Knopje heeft zijn wortels en thuishaven in Nijmegen en is geboren uit pure passie voor een breed spectrum van elektronische muziek. Knopje filosofie wordt gekenmerkt door vrijheid en eigenzinnigheid. En dit keer zijn ze weer in Nijmegen voor een Koningsnacht editie! 

3G Outdoor Festival in de Molenstraat

Na het mega succes van vorig jaar is 3G Outdoor Festival dit jaar weer terug in de Molenstraat om samen met jullie en de dikste artiesten Koningsnacht te vieren!  Omdat het op een zondag valt en we nu al weten dat dit een heerlijke dag gaat worden starten we al om 14:00 uur in de middag en om het nog mooier te maken is de toegang gratis!

Ook zijn er feestjes in de cafés van Nijmegen, zoals:

Zijn we een feestje vergeten? Tip ons!

Dit vind je misschien ook leuk