5x jongerentips in Nijmegen - augustus 2021

Hier ontdek je de 5 leukste events voor jongeren deze maand! Of je nou een sportieveling, muziekfanaat of bordspel-liefhebber bent, er is genoeg te doen in Nijmegen. Waar moet je naartoe en wat mag je niet missen?
 

1. Voor muziekliefhebbers: Hubert PLEK

Elke dinsdagavond in augustus is Hubert open voor jongeren van 14 t/m 18 jaar. Van 19.00 tot 23.00 uur kan je komen chillen met vrienden. Artiesten zoals Terry Joint en DJ's van de Kunstbende komen optreden. Toegang is helemaal gratis! Voor het hele programma, check deze Insta: https://www.instagram.com/hubertplek/.

10, 17 & 24 augustus: Hubert PLEK 

 

 

2. Voor spelfanaten: Level Up!/Dungeons and Dragons

Het afgelopen jaar waren Netflix en andere streamingzenders onze grote vriend. Wat zou JIJ doen als jij de held van de show was? Hoe zou jij jouw talenten, kennis en krachten gebruiken om je medehelden, omstanders of zelfs de wereld te redden? Dit ontdek je bij Level Up!/Dungeons and Dragons!

Iedere woensdag ben je tussen 18.00 - 21.00 uur welkom bij het Jongerenlab voor een goed potje D&D.

 

3. Voor sportievelingen: Zomertour | Voetbal- en beachvolleybal-tournooi

De Zomertour zorgt voor een vakantievibe in eigen wijk! Op donderdagavond 12 augustus kun je meedoen aan een voetbaltournooi in het Goffertpark. Later in de maand kun je de strandsfeer opzoeken, bij het beachvolleybaltournooi bij de Berendonck op 25 augustus. 

Kom jij sporttalent tonen bij het voetbal- en beachvolleybal-tournooi?

 

 

4.Voor impact-makers: Move: De Studenteneditie

Ben je student, woon je in Nijmegen en wil je deze zomer een verschil maken? Doe dan op donderdag 19 augustus mee met ‘Move: De Studenteneditie’. Samen met andere studenten kom je in actie voor je mede-Nijmegenaren. Een dag vol maatschappelijke inspiratie!

Doe iets voor een ander op 19 augustus, bij Move: De Studenteneditie!

 

5. Voor als het regent: Enjoy VR

Zin om een uurtje te diepzeeduiken, over een Formule 1-parcours te racen of de Mount Everest te beklimmen? Het kan allemaal bij Enjoy VR! Waan je even in een compleet andere wereld. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is je VR bril opzetten.

Enjoy VR is elke dag open van 11:00 tot 20:30 uur.

 

Bedenk je eigen activiteit!

Ben jij tussen de 12 en 27 jaar oud? En heb jij altijd al een Mario Kart toernooi, een Spoken Word workshop, een muziekfestival, of een cursus vloggen willen organiseren? Of heb je een ander leuk, creatief idee wat je graag wil uitvoeren, voor én door jongeren? Dan is Young Vibes the place to be!

Young Vibes is een programma waarbij jongeren tussen de 12 en 27 jaar oud de kans krijgen om in 2021 een evenement of activiteit te organiseren met behulp van geld van de gemeente Nijmegen. Na anderhalf jaar vooral elkaar zien op afstand, wordt het hoog tijd dat we elkaar weer gaan ontmoeten.

Meld jouw idee nu vrijblijvend aan via de ideeënbox. Heb je al een heel plan uitgedacht? Vul dan het aanvraagformulier in.

Dit vind je misschien ook leuk: