13x naar de sportschool in Nijmegen

Een nieuw jaar gezond en fit beginnen, dat willen we natuurlijk allemaal! De sportscholen in Nijmegen ontvangen je daarom met open armen. Wil je weten welke sportscholen er allemaal zijn? Hier vind je een lijstje met sportscholen in Nijmegen:

1. The Gym Society

The Gym Society is een exclusieve sportschool met een hele nieuwe kijk op fitness. Je wordt hier goed begeleid en kunt hier sporten in een prachtige luxe ingerichte omgeving. Wil je het een keertje proberen? Dat kan, want je kunt een gratis proefsessie inplannen. Je wordt tijdens deze proefsessie door een Lifestyle Coach ontvangen en het concept van The Gym Society wordt aan je uitgelegd. Vervolgens krijg je persoonlijk advies en mag je alle toestellen testen onder toezicht van jouw Lifestyle Coach.

© The Gym Society
 

2. My Healthclub

My Healthclub is een fijne sportschool in Nijmegen-Zuid. Het is niet alleen een sportschool, maar ook een wellness club. Ze hebben meerdere vestigingen door het land en gelukkig dus ook een vestiging in Nijmegen. Je kunt bij de vestiging in Nijmegen gebruikmaken van hun gym, squashen, groepslessen volgen, padel spelen, lekker loungen en zelfs je kinderen naar de kinderopvang brengen terwijl jij zorgeloos gaat fitnessen. Bij My Healthclub kun je een keer vrijblijvend kennismaken om te ontdekken hoe ze jou kunnen helpen met het behalen van jouw doelen.

3. NYMA Outdoor Gym

Je ziet het steeds meer; sportscholen die ook buiten een fitnessruimte creëren. Nyma Outdoor Gym is een sportschool met alleen maar een ruimte buiten. En het zit op een hele indrukwekkende locatie, namelijk onder de grote bogen van de brug ‘De Oversteek’. Door het buiten sporten ontwikkel je een betere weerstand én een sterker karakter volgens NYMA Outdoor Gym. Of je nu beginnend of ervaren bent, 17 jaar of 70 jaar oud bent; iedereen is hier welkom. 

4. Boksfabriek Nijmegen

Ben je het fitnessen soms een beetje zat? Ga dan sporten bij Boksfabriek Nijmegen. Ze hebben er ook een fitnessruimte, dus je kunt je fitness trainingen afwisselen met goede bokstrainingen. Ze hebben er voor ieder wat wils. Voor beginners en gevorderden, en voor mensen die echt meer techniek willen leren of mensen die juist liever alleen tegen een bokszak willen slaan. Hoe dan ook, een boks workout is een hele goede manier om conditie en kracht op te bouwen. Wil je het proberen? Dan kun je je inschrijven voor een gratis proefles!

5. Nijmegen Bootcamp

Wil je niet binnen in een sportschool sporten, maar ben je veel liever lekker buiten? Probeer dan eens Nijmegen Bootcamp. Ze geven meerdere dagen per week bootcamps op verschillende locaties in Nijmegen. Zowel beginners als gevorderden zitten hier helemaal op hun plek. Je kunt je aanmelden voor een gratis proefles om te ontdekken of bootcamp iets voor jou is.

6. X-Fitness

Bij X-Fitness kun je onbeperkt sporten in de buitenlucht. Hoe heerlijk is dat. X-Fitness gaat voor een gezonde en effectieve levensstijl. Je kunt hier terecht voor sportieve en creatieve buitentrainingen waar persoonlijk contact centraal staat. Wil je eens een keer een proefweek draaien? Dat kan! Tijdens de gratis proefweek kun je een hele week lang alle lessen van X-Fitness proberen.

7. Harbor Gym

Na afloop van je training bij Harbor Gym, kun je weer helemaal tot jezelf komen in de luxe kleedkamer. Daar staat alles voor je klaar wat je nodig hebt. Zelfs de masseur en fysiotherapeut zijn hier in huis. Privétraining, een wellness, small group lessen, bedrijfsfitness en ontspanning; Harbor Gym biedt het allemaal. Nieuwsgierig? Je kunt altijd een rondleiding plannen in de gym. Ze laten graag de gym aan jou zien en beantwoorden daarbij al je vragen. 

8. Avalon Fitcentre

Het motto van Avalon Fitcentre is: "voor een zo laag mogelijk tarief zo veel mogelijk fitnessvermaak!". Dat willen we allemaal, toch? Je kunt hier deelnemen aan (virtuele) groepslessen, fitnessbegeleiding krijgen en je vindt er enorm veel fitnesstoestellen, zowel voor conditie- als krachttraining. Vraag een gratis dagkaart aan om het vrijblijvend te proberen!

Harbor Gym

9. Shapelifters

Weer helemaal in shape komen? Dan is Shapelifters iets voor jou. Hier word je van a tot en met z begeleid, terwijl je werkt aan je persoonlijke doel. Daarnaast kun je een personal training traject volgen, waarbij je wekelijks afspreekt met je gekozen trainer om te werken aan je persoonlijke doel. Liever in een groep of online lessen volgen? Dat kan ook. Bij Shapelifters begin je zeker je jaar gezond en fit!

© Shapelifters
 

10. Provectas

Provectas is een high-end boutique sportschool in Nijmegen, gespecialiseerd in personal training. Op basis van best practices, wetenschappelijk onderzoek en methodes begeleiden de trainers hun klanten naar een sterk lichaam en fitte geest. Wat hen verder onderscheidt, is de inzet van een vitaliteitscoach. Deze kan helpen bij bijvoorbeeld het kunnen maken van verantwoorde keuzes die van invloed zijn een goede balans tussen werk, privé en de rest van de omgeving.

Lees meer over Provectas

© Bob Janssen

11. Riverland Healthcentre

Riverland Healthcentre in Nijmegen biedt een unieke sportschoolervaring in een oude fabriek, waar je in een inspirerende industriële setting traint. Ervaar afwisselende trainingen en persoonlijke begeleiding, waardoor je geïnspireerd blijft en je training nooit saai wordt. Of je nu kiest voor Fitness+, buiten bootcamps of op maat gemaakte personal training, bij Riverland Nijmegen staat jouw optimale workout centraal. 

12. The Kettlebell Club 

Met twee locaties rondom het stadscentrum en een team van 22 instructeurs die meer dan 3200 sporters begeleiden, biedt The Kettlebell Club een uitgebreid scala aan sportmogelijkheden (meer dan 325 lessen per maand). De nadruk op persoonlijke aandacht en kleinschalige trainingen stelt je in staat om in kleine groepen onder begeleiding van instructeurs aan jouw individuele doelen te werken. Probeer het zelf en kijk of het iets voor jou is!

13. Crossfit Nijmegen

Bij CrossFit Nijmegen bevind je je in een van de grootste CrossFit boxen van Nederland, met meer dan 1100 vierkante meter trainingsruimte verdeeld over meerdere zalen. Je krijgt hier les van topcoaches die actief zijn in de Nederlandse top van CrossFit en Olympisch Gewichtheffen, met een hoog opleidingsniveau en uitgebreide ervaring. Het unieke communitygevoel bij CrossFit Nijmegen staat centraal, en je bent uitgenodigd om dit zelf te ervaren tijdens een gratis proefles!

Heb je naast sporten ook het goede voornemen om gezonder te gaan eten? Wij helpen je graag met de tips waar je lekker én gezond kunt eten!

Dit vind je misschien ook leuk...