6x naar de sportschool in Nijmegen

Na een periode van wijn en bier in overvloed, kerstkalkoenen, genoeg oliebollen en gourmetavonden tijdens de feestdagen. Is het nu tijd om weer wat gezonder te leven. En dat kan eindelijk ook weer... nu de sportscholen open zijn! Daarom een lijstje van sportscholen in Nijmegen:

1. The Gym Society

The Gym Society is een exclusieve sportschool met een hele nieuwe kijk op fitness. Je wordt hier goed begeleid en kunt hier sporten in een prachtige luxe ingerichte omgeving. Wil je het een keertje proberen? Dat kan, want je kunt een gratis proefsessie inplannen. Je wordt tijdens deze proefsessie door een Lifestyle Coach ontvangen en het concept van The Gym Society wordt aan je uitgelegd. Vervolgens krijg je persoonlijk advies en mag je alle toestellen testen onder toezicht van jouw Lifestyle Coach.

2. My Healthclub

My Healthclub is een fijne sportschool in Nijmegen-Zuid. Het is niet alleen een sportschool, maar ook een wellness club. Ze hebben meerdere vestigingen door het land en gelukkig dus ook een vestiging in Nijmegen. Je kunt bij de vestiging in Nijmegen gebruikmaken van hun gym, squashen, groepslessen volgen, padel spelen, lekker loungen en zelfs je kinderen naar de kinderopvang brengen terwijl jij zorgeloos gaat fitnessen. Bij My Healthclub kun je een keer vrijblijvend kennismaken om te ontdekken hoe ze jou kunnen helpen met het behalen van jouw doelen.

3. NYMA Outdoor Gym

Je ziet het steeds meer; sportscholen die ook buiten een fitnessruimte creëren. Nyma Outdoor Gym is een sportschool met alleen maar een ruimte buiten. En het zit op een hele indrukwekkende locatie, namelijk onder de grote bogen van de brug ‘De Oversteek’. Hier train je dus altijd buiten, weer of geen weer. Want dat is goed voor je en word je hard van vinden ze bij NYMA Outdoor Gym. Of je nu beginnend of ervaren bent, 17 jaar of 70 jaar oud bent; iedereen is hier welkom. 

4. Boks Academie Nijmegen

Ben je het fitnessen soms een beetje zat? Ga dan sporten bij Boks Academie Nijmegen. Ze hebben er ook een fitnessruimte, dus als je wilt kun je je fitness trainingen afwisselen met goede bokstrainingen. Ze hebben er voor ieder wat wils. Voor beginners en gevorderden en voor mensen die echt meer techniek willen leren of mensen die juist liever alleen tegen een bokszak willen slaan. Hoe dan ook, een boks workout is een hele goede manier om conditie en kracht op te bouwen. Als je het een keer wilt proberen dan kun je je inschrijven voor een gratis proefles.

5. City Bootcamp

Wil je niet binnen in een sportschool sporten, maar ben je veel liever lekker buiten? Probeer dan eens City Bootcamp. Ze geven elke dag bootcamps in de mooiste parken van Nijmegen. Zowel beginners als gevorderden zitten hier helemaal op hun plek. Ook bij City Bootcamp kun je je aanmelden voor een gratis proefles om te ontdekken of bootcamp iets voor jou is.

6. X-Fitness

Bij X-Fitness kun je onbeperkt sporten in de buitenlucht. Hoe heerlijk is dat. X-Fitness gaat voor een gezonde en effectieve levensstijl. Je kunt hier terecht voor sportieve en creatieve buitentrainingen waar persoonlijk contact centraal staat. Wil je eens een keer een proefweek draaien? Dat kan en die is helemaal gratis. Hiermee kun je een hele week lang gratis alle lessen van X-Fitness proberen.

Dit vind je misschien ook leuk...