6x haal kerst in huis

Kerstbomen en kerstpakketten kun je niet alleen halen bij jouw vaste zaak. Ook horecaondernemers en andere ondernemingen starten met de verkoop. Wil je weten waar je kunt kerstshoppen? Lees dan hier onze tips. 

1. BUUV Nijmegen

In deze barre tijden hebben we behoefte aan een mooie kerstsfeer! Haal een mooie Noordmann bij BUUV Nijmegen. Bij het uitzoeken wordt gezorgd voor lekkere choco, gluhwein en een goed muziekje! 

2. Het Nijmeegs Lopertje

Voor een typisch Nijmeegs cadeau, lokaal kerstpakket met diverse streekproducten of het dropje van 'Nijmegen De Lopertjes' ben je bij Het Nijmeegs Lopertje aan het goede adres. 

 

 

3. Plek NMGN

Plek NMGN, gevestigd op de Houtwerf, is een creatieve broedplaats aan de rand van Nijmegen Zuid waar je de inhoud van een Piekfijn Plek Pakket zelf kan bepalen. Denk aan sevies van het hippe merk HK Living of Vondels kerstballen. Kun je niet goed kiezen? Plek heeft ook pakketten voor jou samengesteld!

4. Café Eten en Drinken

De E&D Nordmann, klein of groot zijn te koop via www.santastakeaway.nl. Reserveren hoeft niet, je mag gewoon langskomen. Of laat jouw Nordmann gratis thuisbezorgen!

5. Café St. Anneke

Haal Anneke in huis met Anneke's kerstbomen! Elke dag tot 19.00 uur kun je een mooie uitzoeken. Tot 12 december kun je nog een boompje scoren. Geniet op locatie van gluhwein en lekkere kerstmuziek. Een verwarmd terras mag natuurlijk ook niet ontbreken!

6. Het Theezaakje

Nog zo'n leuk Nijmeegs pakket: kies voor Het Sociaal Kerstpakket van Het Theezaakje. Een samengesteld kerstgeschenk met (biologische) producten van sociale ondernemingen. Gevuld met thee naar keuze, koekjes in diverse smaken, heerlijke koffie, gezondje sapjes en meer! De bedrijven bieden werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Dit vind je misschien ook leuk: