12x kappers en barbershops in Nijmegen

Wat moeten we toch zonder kappers? Uitgroei, gespleten haarpunten, een veel te lange pony en de fade is gone... met onze tips gebeurt dat nooit meer. In dit artikel lees alles over de beste plekken voor een frisse coupe.

1. BLINK! KAPPERS

In de Nijmeegse wijk Bottendaal, aan de rand van het centrum, vind je Blink Kappers. Blink bestaat uit een jong, hip team met jaren ervaring en staan voor kwaliteit. Hun specialiteit is kleuren, dus zin in een nieuw kleurtje? Hier ben je in goede handen! Ze werken met producten van KEVIN.MURPHY en COLOR.ME, deze hebben allebei het PETA keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat een product vrij is van dierlijke ingrediënten en dat er in de hele productieketen geen gebruik is gemaakt van dieren.

2. De Haarsmit

De Haarsmit is een duurzame kapper in het centrum van Nijmegen. Sanne Smit is eigenares en werkt al ruim 12 jaar vol passie als kapper. En dat is terug te zien in haar werk. Sanne wil zich onderscheiden door rekening te houden met het milieu. Wat zij ook belangrijk vindt, is rekening houden met de klant. Niet iedereen heeft zin om een praatje te maken en daar past Sanne zich dan ook op aan. Zo voel jij je altijd op gemak bij De Haarsmit. Sinds kort vind je haar salon op het NYMA-terrein. Meer weten over deze salon? Lees dan het ondernemersverhaal van Sanne Smit.

3. Nozem's 6511

Heb je wilde baardharen? Wil je een Nozem's Fade of gewoon geknipt worden? Nozem’s 6511 biedt alles wat een echte man zoekt. Naast barbershop is het ook een bierwinkel. Mickel Moors, eigenaar Nozem’s 6511, verkoopt sinds kort ook pils uit Nederland, België en Duitsland. Om voor een verrassend assortiment te zorgen, zoeken ze hier altijd naar zoveel mogelijk bijzondere smaken en aparte collecties. 

4. Coef Conceptstore

Naast hippe kleren en sneakers kun je bij Coef ook je haren knippen en kleuren. De kappers hier hebben op-en-top passie voor het vak. Ze weten wat de laatste trends zijn en staan voor mode, fashion en creativiteit. Zin in een nieuw trendy haarkapsel? Ga langs bij Coef!

5. Scissors Up

Scissors Up bevindt zich in de Nijmeegse wijk Bottendaal. Hier kun je rekenen op eerlijk en deskundig advies. Want naast dat het goed moet zitten, vinden zij het ook belangrijk dat jij je er ook goed bij voelt. De kappers zijn oprecht geïnteresseerd in wie jij bent, waar je wel en niet van houdt en wat jou uniek maakt. De passie van Sanne, eigenaresse van Scissors Up, ligt bij haren kleuren. Ga je binnenkort trouwen? Dan kun je ook bij haar terecht voor een mooi bruidskapsel.

6. Daggers Barbershop

Daggers is een moderne barbershop voor jonge gasten met een ontspannen sfeer. Hier kun je achterover leunen, een praatje maken met leeftijdsgenoten en de 'New School'-stijl van heren barbering ervaren. 

7. Kinki Kappers

Kinki kappers bevindt zich in de Lange Hezelstraat van Nijmegen. Het is de kapper als je helemaal jezelf wil zijn. De buitenkant straalt het al uit: felle kleuren en lekker trendy. Hier is niks ‘te gek’. De kappers die hier werken zijn enthousiast en zoeken vol passie naar nieuwe vormen en stijlen. Zij hebben aandacht voor jouw wensen en doen niet aan strak omlijnde moderegels.

8. Williams & Grey

In februari 2021 is Williams & Grey in Nijmegen-Oost geopend, want naast muzikale activiteiten als zanger(es) gitarist hadden de eigenaren ook een passie voor haar. Ze luisteren goed naar jouw wensen, zodat ze jou het perfecte kapsel kunnen geven. Samen met gezonde duurzame producten en een sfeervolle salon, voel jij je er zeker thuis.

9. Storado Kappers

Storado Kappers is een gezellige, trendy kapsalon aan de rand van het centrum. Deze kapsalon is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. De kappers bieden jou service, advies en professionele vakmanschap. En dat allemaal voor een betaalbare prijs! Studenten opgelet: op vertoon van je studentenkaart betaal je maar €20,- voor een knipbeurt.

10. Barberstation

Een echte old school barbershop dat is The Barberstation. Hier kun je als man terecht om geknipt of geschoren te worden. Hier gaat het niet om vluchtige trends, maar om tijdloze kapsels, stoer, opvallend en eigenwijs. De sfeer is te omschrijven als die van je stamkroeg met toffe muziek en een espresso of lekker koud biertje. The Barbershop biedt de kapperswereld een beetje Rock & Roll!

11. Ami Kappers

Ruim 40 jaar ervaring op het gebied van haarmode: dat belooft veel goeds. Ami Kappers vind je in de Bisschop Hamersstraat. Als je hier geweest bent stap je vol zelfvertrouwen, volledig ontspannen en stralend naar buiten. Ook vinden zij duurzaamheid belangrijk en werkenmet het duurzame merk IVY Hair Care. Daarnaast zijn ze bewust bezig met recyclen en het gebruiken van groene energie.

12. Brainwash

Brainwash Kappers is uitgegroeid tot de grootste kappersketen van Nederland. Ze staan voor gemak, eerlijke prijzen, kwaliteit en beleving. Hier weet je dus wat je kunt verwachten. BrainWash kapper werkt met professionele producten van Wella Professionals.

Dit vind je misschien ook leuk