Wat is er te doen in Nijmegen – 21 t/m 27 september

We zijn eruit, dit zijn de vijf leukste dingen om te doen deze week. Deze week kun je 'iets met dieren' doen, een eigen graffiti piece maken en genieten van de restaurantweek XXL. Veel plezier!

1. Shoppen bij de Make My Day winter outlet

Het was de afgelopen week dan wel 30 graden, maar de winter komt er weer aan. Ben jij alweer klaar voor de dikke truien dagen? Make My Day organiseert vanaf vrijdag een winter outlet waar je vast allerlei knusse, warme en herfstige kleding, sieraden en accessoires kunt inslaan.

De Make My Day winter outlet is geopend van vrijdag 25 t/m zondag 27 september.

2. Graffiti Jam bij Waalhalla

Streetart fan? In Waalhalla kun je urban kunstenaars dit weekend live zien werken. De muren van het skatepark worden flink met spuitbussen onder handen genomen. Je kunt zelfs meedoen aan een graffiti workshop om zelf een piece te maken.

De Graffiti Jam is op zaterdag 26 en zondag 27 september bij Waalhalla.

3. Uiteten op niveau

Laat jezelf eens een avondje culinair in de watten leggen. Je kunt nog tot en met het einde van de maand aanschuiven bij een Nijmeegs toprestaurant voor een Restaurantweek deal. Bij de deelnemende restaurants De Limus, Regent, Vesters, Parkzicht en Gaspár Bistro krijg je echte kunstwerkjes op je bord.

De Restaurantweek XXL duurt nog t/m 30 september.

4. Kunstweekend bij Extrapool

Je kunt vanaf vrijdag in Extrapool naar de expositie ‘Iets Met Dieren’. Daaraan doen kunstenaars mee die – je raadt het al – ‘iets met dieren’ doen in hun werk. Daarnaast zijn er optredens, een geurlezing en een workshop stofpluizen waarbij je een eigen broche maakt.

‘Iets met Dieren’ is te zien van vrijdag 25 t/m zondag 26 september bij Extrapool.

5. Helemaal in Japanse sfeer bij de Tomofair

Anime, cosplay, martial arts, Pokémon en zelfs bonsai. De Jan Massinkhal staat dit weekend vol met alles wat maar Japans is tijdens de Tomofair. Je kunt meedoen aan games, bijzondere outfits bewonderen op de Cosplay Catwalk of in de foodcorner Japanse okonomiyaki proeven. Kawaii!

De Tomofair vindt plaats op zaterdag 26 en zondag 27 september in Oss (let op: dit is een gewijzigde locatie!)

Dit vind je misschien ook leuk: