Vasim Circus Space houdt open dag

Op zondag 11 december houdt de Vasim Circus Space open dag. Van 11:00-17:00 uur kan iedereen een kijkje nemen, of meedoen met workshops Aerial silk, Acrobatiek of jongleren. Ervaring is hiervoor niet vereist, nieuwsgierigheid is voldoende.

De Vasim Circus Space is dé ruimte voor circus in Nijmegen. Tientallen mensen trainen hier op regelmatige basis of volgen er les. Ook werken er artiesten aan hun producties. Het centrum is volop in ontwikkeling: de eigen zaal wordt op dit moment verbouwd en de open dag vindt daarom plaats in een vervangende ruimte. Bezoekers van alle leeftijden kunnen tijdens deze dag kennis maken met verschillende circustechnieken. Van 13:00-14:00 is er een workshop Aerial Silk (tissu). Dit is een vorm van luchtakrobatiek waarbij iemand aan een lange strook hangt en die gebruikt om zich in verschillende posities te wikkelen, te laten vallen, te slingeren en te draaien. Van 15:00-16:00 is er een workshop Acrobatiek. Hierbij bouwen meerdere personen samen aan een spannende balans. De minimum leeftijd voor deze workshops is 16 jaar en ze zijn gratis toegankelijk.

Wie de circus community van Nijmegen wil ontmoeten, is van harte uitgenodigd om op deze dag een drankje te komen drinken. Op dezelfde dag vindt de NYMA Makersmarkt plaats op het naastgelegen terrein. Ook daar kun je de Vasim Circus Space vinden met workshops en demonstraties.

Wanneer: Zondag 11 december 11-17u
Locatie: Vasim, Winselingseweg 41 Nijmegen
Toegang: Gratis



Zie ook: https://vasimcircusspace.nl/

Dit vind je misschien ook leuk...