Vanaf 20 januari kan het weer stormlopen bij Kwatta

Het decor is net droog, de kostuums zijn klaar, de laatste rekwisieten zijn aangeschaft en de eerste reeks voorstellingen was volledig uitverkocht… maar de première moet helaas nog even op zich laten wachten. De Familie van Nielie ALLEEN THUIS is de laatste voorstelling uit het gelijknamige theaterfeuilleton en zou tijdens de kerstvakantie in totaal zo’n 350 bezoekers naar Het Badhuis getrokken hebben. Maximaal 30 per voorstelling dus, maar ook daar is de coronasituatie in Nederland helaas te slecht voor.

De boodschap bij Kwatta is echter helder: ‘We zien elkaar vanaf 20 januari!’. Dat is meteen ook de start van een campagne die nog een maand te zien zal zijn op de evenementborden langs de Nijmeegse invalswegen (zie voorbeeld hieronder).

De speelperiode van ALLEEN THUIS wordt wellicht ingekort, met zoveel mogelijk vervangende voorstellingen in februari. Gekochte kaarten kunnen dan gebruikt worden, of worden gecompenseerd indien de nieuwe datum geen mogelijkheid is. Voor de speelperiodes in Het Badhuis die eind januari en midden-februari al vast lagen, kan nog steeds gereserveerd worden. Meer info kan je hier vinden; de agenda op deze pagina wordt ook steeds geactualiseerd.

De komende weken biedt Kwatta Zoek luistertheater aan 2,99 i.p.v. 3,99 euro, om theaterliefhebbers thuis nog meer toegang tot een alternatief te geven. 

Voor vragen over de voorstelling ALLEEN THUIS, de gevolgen van de lockdown, of voor een recensie van Zoek luistertheater kan je steeds terecht bij marc@kwatta.info. Kwatta wenst iedereen veel sterkte toe de komende weken. Blijf gezond!

Dit vind je misschien ook leuk