Uniek wandelen tijdens de Vierdaagse

Uniek Wandelen: samen maken we stappen

De derde editie van Uniek Wandelen gaat van start op donderdag 18 juli 2019. Lekker wandelen in de buitenlucht, samen plezier maken en sociale contacten leggen, dat is het concept van Uniek Wandelen. Dit jaar kun je zelfs een wandeling van 10 kilometer maken! 

Uniek Wandelen blijft in beweging en de populariteit blijkt wel uit de cijfers. Vorig jaar hebben er 350 deelnemers meegelopen, bestaande uit mensen met én zonder een (verstandelijke) beperking, ondernemers, scholieren en werkbegeleiders. Dit inclusieve karakter maakt de wandeling een ontmoeting om nooit te vergeten. Het is een combinatie van bewegen en feesten, en dat is voor iedereen!

Ook dit jaar gaat Albert Heijn de samenwerking aan met Stichting Vierdaagsefeesten Nijmegen die het evenement Uniek Wandelen organiseert. Albert Heijn wil klanten en hun gezinnen elke dag inspireren gezonder te eten. Door hen steeds meer te laten genieten van lekkere, puurdere, gezondere producten. Daarom deelt Albert Heijn makkelijke, verantwoorde snacks uit zoals emmertjes met snoepgroente, zakjes met voorgesneden wortel of paprika, appels, bananen en flesjes water.

Naast de gebruikelijke 5 kilometer lange wandelroute is er dit jaar ook een 10 kilometer lange wandelroute, die beide starten op de Waalkade. Daarna volgt een mooie route via de Waalbruggen en wordt er in stijl gefinisht op de Waalkade, met uiteraard gladiolen en medailles. De 10 kilometer route is tevens rolstoeltoegankelijk.

Wandel mee!

Uniek Wandelen vindt plaats op donderdag 18 juli 2019, oftewel de donderdag van de Vierdaagsefeesten en is vrij toegankelijk. De wandeling start om 13.30 uur op de Waalkade (exacte locatie volgt nog). Geef je snel op voor dit bijzondere en sportieve evenement, indien nodig samen met een begeleider, maatje of familielid en loop gezellig mee. Je kunt zelf kiezen voor de 5 of 10 kilometer wandelroute. Inschrijven voor deelname kan direct via vierdaagsefeesten.nl/uniek-wandelen. Er geldt een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij, want vol = vol.

Fotografie: Jan Willem de Venster

Dit vind je misschien ook leuk