Sinterklaas in Nijmegen Noord

Normaal bezoekt de Sint ook Lent / Nijmegen Noord, maar helaas ging ook dat ontvangst bij de Spiegelwaal dit jaar niet door. Gelukkig heeft Sinterklaas iets anders leuks bedacht: het thuisblijfboekje. Hierin staan allemaal leuke opdrachten voor de kinderen in Lent. Zo kunnen we toch leuke dingen doen, op een veilige manier. Bovendien kunnen de kinderen hun opdrachten via Facebook sturen aan de Sint. Iedere woensdagavond om 18:30h vertelt Sinterklaas dan live op Facebook wat hij heeft gekregen en wat hij ervan vindt.

Het thuisblijfboekje

In het thuisblijfboekje staan allemaal leuke opdrachten zoals: versier je huis, maak een mooie tekening en help Piet zijn pakjes vinden. Sommige opdrachten kun je ook via Facebook van Sinterklaas Lent delen met een foto of een berichtje. Je krijgt dan van Sint een leuke reactie! Wil je het thuisblijfboekje ook hebben? Klik dan hier. Op Facebook vind je meer leuke opdrachten en filmpjes van Sint en piet in Lent.

Sinterklaas live: iedere woensdag 18:30h

Het allerleukste om te vertellen is dat Sint vanaf 18 november iedere woensdag om 18:30h live gaat op Facebook. Hij vertelt dan over zijn avonturen in Lent en bekijkt dan alle ingeleverde opdrachten foto's! Volg en kijk snel op www.facebook.com/SinterklaasLent.

Dit vind je misschien ook leuk