Reis mee! Nijmeegse Kinderboekenweek 2019

Kinderboeken over voertuigen staan centraal in de Kinderboekenweek 2019, die loopt van woensdag 2 oktober tot en met zondag 13 oktober. Nijmegen doet natuurlijk ook mee met de Kinderboekenweek: door de hele stad zijn er activiteiten. Op zondag 13 oktober om 9.00 uur sluiten we de week feestelijk af met een voorleesontbijt in de Stadsschouwburg.

Van zwerftochten door de bieb en improvisatietheater, tot knutselen en skateboarden

Avontuurlijk, dynamisch en verrassend: het programma tijdens de Nijmeegse Kinderboekenweek biedt voor elk wat wils. Maak een zwerftocht door de bieb, doe opdrachtjes en ontdek een nieuwe boekenwereld. Het Nijmeegs Kinderboekenfeest gaat dit jaar op reis door Nijmeegse wijken: een festival vol letters en taalplezier voor verschillende leeftijden. In Lindenholt St. Vincentius leer je o.a. met een reis door je fantasie, theater maken en bij de Kinderboekwinkel verzorgt Waalhalla een heuse inloopworkshop met vervoermiddelen van deze tijd: steps en skateboarden. Diverse schrijvers komen naar Nijmegen om voor te lezen en er is nog véél meer…

Het complete programma is te vinden op:www.nijmeegsekinderboekenweek.nl


De Nijmeegse Kinderboekenweek wordt georganiseerd door Stichting Literaire Activiteiten Nijmegen, (SLAN) Stadsschouwburg Nijmegen, Kinderboekwinkel Nijmegen, Dekker v.d. Vegt boekverkopers, de Bibliotheek Gelderland Zuid, Lindenberg huis voor de kunsten, De Nieuwe Oogst.

Dit vind je misschien ook leuk