Pop & Rockbands op de planken tijdens bandestafette De Eerste Klap

Op dinsdag 10 en woensdag 11 december aanstaande zullen de bands van de Lindenberg Pop & Rockschool van zich laten horen op twee podia in het Lindenberg Café. Onder de noemer De Eerste Klap zal om 19.30 uur de eerste band het ene podium beklimmen en daarna het estafettestokje doorgeven aan de volgende band op het andere podium. De laatste band speelt tot 21.45 uur.

Vuurdoop

Sommigen bands speelden al eerder voor publiek tijdens een Pop & Rockevenement of daarbuiten, en zullen laten zien wat ze  sinds september  bijgeleerd hebben. Voor andere bands zal De Eerste Klap de podium-vuurdoop zijn.

Line-up

Op dinsdag 10 december spelen de bands WeDoMusic, Qwerty, Strings & Beats, Startersband, The New Jukebox, Bjoetiekees, Poppy Mountains, Eastwood, Seconds from Nowhere, The Mellow Tones, Stealpan en IDK. Op woensdag 11 december geven de bands Young and Rockin’, The Little Devils, Paradoxx, The Peaveys, P-Zone, Black Out, Pitch, Mind the Gap, Groovepilots, Pleeboy & The Peasant en Tequila Waves het muzikale stokje door. Ook zal ergens in het programma een docentenband van zich laten horen.

Over de Pop & Rockschool

De Lindenberg Pop & Rockschool is een voor Nijmegen unieke lesvorm waarbij leerlingen wekelijks les op hun instrument hebben en daarnaast in een band spelen onder begeleiding van een docent. Minimaal drie optredens per seizoen zijn ook onderdeel van het lespakket.

Praktische informatie

De Eerste Klap vindt plaats in het Lindenberg Café (Ridderstraat 23, Nijmegen) en is gratis toegankelijk. 

Dit vind je misschien ook leuk