Ontdek op 17 juni de Houtstraat: een unieke winkelstraat

Ken jij de Houtraat al? Of wil je deze unieke winkelstraat nog beter leren kennen? Kom dan een kijkje nemen in de Houtstraat! Dit kan op zaterdag 17 juni tussen 12u en 17u.

Verschillende ondernemers verzorgen interessante presentaties van echte ambachtslieden. Zo geeft Kees Kersten bij 24/7 Store om 14u en 16u een demo over sneaker ontwerp, is er een hoedenontwerper bij Cappello die je een kijkje in zijn vakgebied geeft, krijg je bij Deja Vu een presentatie van een meubel designer en kan je bij Mood Conceptstore zelf leer uitzoeken waarvan eigenaresse Rianne iets moois maakt.

Bij Boekhandel- Antiquariaat van Hoorn kan je luisteren naar bijzondere verhalen, vind je bij Wonder for Kids de mooiste kinderkleding en kunnen kinderen op de foto met de bekende XL knuffelbeer en scoor je bij Bij Dré de allerleukste kadoos in de speciale Vaderdag marktkraam.

Tijdens deze gezellige dag verzorgen de horeca ondernemers voor heerlijke producten. Zo kan je op deze dag bij Holy Sweets een speciaal gebakje, Saint Honoré, heeft Holt een bijzondere cocktail voor een speciaal prijsje, biedt Café Samson een proefglas van alle biertjes op de tap aan voor maar €2,50 en kan je bij De Blonde Pater een verrassingsfiguurtje op je koffie laten toveren door een echte barrista!

Bij Jack’s Casino zijn er op het draairad fantastische prijzen te winnen van ondernemers van de Houtstraat, zoals twee 50% kortingsbonnen van de Heerenkamer Kappers

Tijdens deze dag draait DJ Cristel van de Platenbus heerlijke deuntjes onder de jaren 90.

Kortom, kom op 17 juni zeker een kijkje nemen in de Houtstraat!

Dit vind je misschien ook leuk…