Nachtelijke première No Time To Die om 0:07 uur

In de nacht van woensdag 1 april op donderdag 2 april (geen grap!) kunnen de échte James Bond fans als eerste terecht bij Pathé Nijmegen. Stipt om 0:07 uur start de première van de spectaculaire actiefilm No Time To Die. Pathé Nijmegen geeft als enige in Nijmegen de die-hard fans de kans om de film zo vroeg mogelijk te zien. 

Bond fans kunnen ’s nachts hun hart ophalen in zaal 1 waar ze kunnen genieten van de film met het beste beeld en geluid: Dolby Atmos en combinatie met 3D laserprojectie op één van de grootste filmdoeken van Nederland. Het is voor het eerst dat een Bond film in 3D uitgebracht wordt. Wil je toch meer actie? Dan kan je op hetzelfde tijdstip terecht in zaal 8, waar het spectaculaire 4DX voor een sensationele beleving zal zorgen. Ook wordt de 2D versie om 0:07 uur aangeboden. 

“Onze gasten kunnen kiezen uit allerlei filmbelevingen. Van perfect beeld en geluid in 2D, haardscherpe 3D laserprojectie met Dolby Atmos geluid tot een heuse attractie als 4DX. Pathé Nijmegen heeft het allemaal in huis en is daarmee uniek in de wijde omgeving”, aldus Peter van der Schans, Manager Theatre van Pathé Nijmegen.

Iedereen die liever op een iets gebruikelijker tijdstip naar de film gaat, is natuurlijk vanaf 2 april van harte welkom. Op de avond van 2 april zal een speciale thema avond plaatsvinden, in het teken van James Bond, inclusief hapjes, drankjes en aankleding.


Dit vind je misschien ook leuk