Lucardi opent eerste winkel in nieuw winkel concept

Lucardi Juwelier opent vandaag, 17 november, feestelijk zijn 131e winkel, volgens een nieuw winkelconcept, aan de Broerestraat in Nijmegen.

Vandaag, 17 November 2022, is de grand opening van de Lucardi winkel op de Broerstraat 28 in Nijmegen. Hiermee opent de grootste juweliersketen in Nederland zijn 131e filiaal. Lucardi nodigt bezoekers uit om de feestelijke opening bij te wonen en een kijkje te nemen in het nieuwe winkelconcept, waar de winkelbeleving voor sieradenliefhebbers wordt verbeterd.

New store concept

In het nieuwe concept is er meer ruimte voor open presentatie van de sieraden, naast de presentatie van sieraden in vitrines, waar Lucardi om bekend staat. Vooral het trendy assortiment van stainless steel wordt hiermee toegankelijker gepresenteerd. Het meer tijdloze assortiment met kostbare materialen (zoals goud en diamant) blijft zichtbaar in de vitrines. Daarnaast is er in het nieuwe concept nog meer ruimte voor inspiratie en beleving, bijvoorbeeld door het gebruik van andere materialen, verlichting en andere muziek. Daarnaast is er meer aandacht voor de services die de juwelier aanbiedt. Hierbij kun je denken aan gaatjes schieten en (neus)piercen, maar ook graveren, je horlogebatterij vervangen of horlogebandje inkorten.

Speciale openingsactie

Om de nieuwe winkel in Nijmegen feestelijk te openen is er een Goodiebag (twv €25,-) voor de eerste 100 klanten. In één van de Goodiebags zit een Golden Giftcard t.w.v. €250,-.

Over Lucardi

Lucardi is de grootste juweliersketen van Nederland. De keten is opgericht in 1988 en heeft inmiddels ruim 131 filialen in Nederland, Duitsland en België. Het assortiment is ook online verkrijgbaar. Lucardi biedt een brede collectie met trendy en tijdloze sieraden, horloges en bijoux tegen een scherpe prijs en van goede kwaliteit. Lucardi wil toegankelijk zijn voor iedereen om zowel alledaagse en speciale momenten mooier te maken met een cadeau voor

Dit vind je misschien ook leuk...