Lindenberg en 4 en 5 mei Comité Nijmegen presenteren Kinderbevrijdingsfestival 2022

Elk jaar op 5 mei vindt in de Lindenberg het Kinderbevrijdingsfestival plaats, georganiseerd door de Lindenberg en de Stichting Stedelijk vier en vijf mei Comité Nijmegen. Voor alle kinderen van 3 tot en met 12 jaar vieren we tijdens het Kinderbevrijdingsfestival dat we leven in een (be)vrij(d) land. We doen dat met mooie, bijzondere en feestelijke activiteiten, zoals voorstellingen, workshops en muziek. Feest je mee?

Programma 3+

Tijdens het Kinderbevrijdingsfestival 2022 zijn er voor de kleintjes een aantal boeiende workshops en gratis activiteiten. Leer bijvoorbeeld meer over stop-motion (6+), knutsel een vredesduif (5+), maak een tijdreis (4+) of doe mee aan het circus (5+). Ook kan je met het hele gezin naar de familievoorstelling Ietje en Fietje, het vergeten liedje - over twee oude vrouwtjes die constant in de meest grappige situaties belanden, waardoor ze zich nooit vervelen en eeuwig jong blijven.

Programma 9+

Nieuw dit jaar is het programma voor 9+’ers. Ook voor hen zijn er gave workshops, zoals het bouwen van jouw ideale VR-wereld of het koken van een bijzondere maaltijd met tulpenbollen, samen met de chef van de Lindenberg. Daarnaast wordt er een speciale 9+-voorstelling gespeeld: Maral, het meisje dat in een vogel veranderde – een indrukwekkend, spannend en adembenemend verhaal over grenzen, vrijheid en een meisje dat vluchtte. Praktische informatie Kaarten voor de betaalde workshops en voorstellingen zijn te bestellen via www.delindenberg.com/theater. Telefonisch reserveren is niet mogelijk. Op 5 mei is de kassa geopend vanaf 12.00 uur.

Praktische informatie

Kaarten voor de betaalde workshops en voorstellingen zijn te bestellen via www.delindenberg.com/theater. Telefonisch reserveren is niet mogelijk. Op 5 mei is de kassa geopend vanaf 12.00 uur.

Dit vind je misschien ook leuk...