Leer in één dag iets nieuws bij Lindenberg Cultuurhuis

Voor iedereen die graag iets creatiefs wil doen, maar weinig tijd heeft, biedt Lindenberg Cultuurhuis dit cursusseizoen meer dan 30 nieuwe ééndaagse workshops aan. Van oktober 2022 t/m juni 2023 is er op het gebied van beeldende kunst, muziek, schrijven, theater en dans een gevarieerde keuze; van workshops die een uur duren tot een hele dag, van doe-workshops tot meer theoretische lezingen, voor de beginner en de vergevorderde creatieveling.

Ruim 30 workshops De meer dan 30 nieuwe workshops variëren van landschapschilderen (15 oktober) tot clownerie (16 oktober), van dansen op high heels (15 oktober of 11 maart) tot muziek maken met je i-pad (18 december) of stiftgedichten maken (29 januari). De workshops worden gegeven door zowel kunstvakgeschoolde docenten van de Lindenberg als gastdocenten.

Niet iedereen kan de tijd vinden om vaak creatief bezig te zijn. En dat is zonde, want dingen creëren of maken is harstikke goed voor je. Zowel lichaam als geest krijgen een positieve boost; je houdt je hersenen fit, je ontspant en laat al je zorgen varen. Workshops zijn dan de ideale manier om dit toch in te passen; zonder je op lange termijn vast te leggen kun je je één dag(deel) onderdompelen en ervaren hoe het is.

Ga voor het volledige overzicht van de workshops bij de Lindenberg naar www.delindenberg.com/cursussen/creatieveworkshops. Prijzen variëren per workshop, inschrijven loopt via delindenberg.com.

Dit vind je misschien ook leuk...