Klassiek in het oosten: Musis Arnhem en De Vereeniging Nijmegen presenteren klassieke muziek

We mogen weer live, hoe fijn is dat. Aanhakend op de landelijke campagne Klassiek. Mooier dan ooit! is er nu een regio-overstijgende variant: Klassiek in het oosten. Dankzij een subsidie van het kickstartfonds kunnen Musis Arnhem en Concertgebouw De Vereeniging Nijmegen hun krachten bundelen. In een brede campagne presenteren beide concertzalen in het nieuwe seizoen een spectaculair klassiek programma met grote namen, nieuwe ontdekkingen, verrassende uitstapjes en altijd prachtige muziek.

De zalen zijn op orde gebracht, de musici ingespeeld, de instrumenten gestemd: de hoogste tijd voor live klassieke muziek! Zowel in Musis als in De Vereeniging is er een breed aanbod: van soloprogramma’s en kamermuziek tot groot symfonisch werk. Voor jong en oud. Een aantal highlights: Nederlandse Bachvereniging, mezzosopraan en wereldster Joyce di Donato, Phion (Orkest van Gelderland en Overijssel), meesterpianiste Elisabeth Leonskaja, Cappella Amsterdam en het Belcea Quartet.

Geniet weer van live optredens door topmusici en nieuw talent. Proef de sfeer in twee prachtige concertzalen: dichterbij en laagdrempeliger dan je denkt.

Bekijk het programma van Musis Arnhem en De Vereeniging Nijmegen via www.klassiekinhetoosten.nl

Klassiek. Mooier dan ooit!

Dit vind je misschien ook leuk